Hans Janssen wordt Chief Financial Officer van FrieslandCampina

AMERSFOORT - FrieslandCampina heeft per 1 mei 2021 Hans Janssen tot Chief Financial Officer benoemd. Janssen neemt de positie over van Jaska de Bakker, die heeft besloten om het zuivelbedrijf in de zomer van 2021 te verlaten om zich toe te leggen op het vervullen van een aantal commissariaten.

Janssen komt van bouw- en infrastructuurbedrijf Heijmans waar hij sinds 2017 CFO was. Daarvoor was Janssen 9 jaar CFO bij zorgbedrijf Mediq. Janssen begon zijn carrière bij Unilever, waar hij 17 jaar werkte in financiële en operationele functies met toenemende verantwoordelijkheid in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Maleisië.

Jaska de Bakker trad in januari 2017 in dienst bij FrieslandCampina als financieel directeur voor de bedrijfsgroep Consumentenproducten Azië in Singapore. Begin 2018 werd zij benoemd tot CFO en lid van de bestuursdirectie en verhuisde naar het hoofdkantoor in Amersfoort.

Om te zorgen voor een ​​naadloze overdracht van taken en verantwoordelijkheden, is er van 1 mei tot de zomer een overgangsperiode waarin De Bakker beschikbaar zal zijn om Janssen te ondersteunen.

 

Bron: FrieslandCampina





Laatste nieuws