Innovative Fresh wordt Normec Foodcare

DEN BOSCH - Afgelopen zomer is Innovative Fresh onderdeel geworden van Normec Foodcare. We hebben hard gewerkt aan de integratie van onze twee organisaties en zijn blij dat ook de naamswijziging vanaf 18 januari 2021 een feit is.

De nieuwe naam van Innovative Fresh is Normec Foodcare

Maud Jentjens en Jelger de Vriend zijn 13 jaar geleden met Innovative Fresh gestart in de overtuiging dat de kwaliteit van AGF beter kan. En die overtuiging is er nog. Want door je te richten op kwaliteit heb je echt impact op de consument. Jelger de Vriend: “Als je consumenten vraagt wat ze echt belangrijk vinden aan AGF, dan is het antwoord altijd: kwaliteit. En dus kijken we door de ogen van de consument.” Met deze focus op kwaliteit zien we naast meten en analyseren inmiddels een groeiende behoefte aan diensten op het gebied van keur, trainingen en (winkel)inspecties.

Grote impact, enorme verantwoordelijkheid
De groente- en fruitwereld is complex. AGF is volop in ontwikkeling en kwaliteit staat in de schijnwerpers. Elke fase van de keten heeft hier invloed op en kent zijn eigen uitdagingen. Door het samengaan van Innovative Fresh met Normec Foodcare ontstaat een ketenpartner die als totaalaanbieder én specialist in AGF een nog betere bijdrage levert aan kwaliteit in de hele AGF-keten. Van grondstof tot consument. De Vriend: “Samen maken we het verschil in het dagelijks leven van miljoenen consumenten. Over impact gesproken. Daarbij heeft Normec Foodcare een internationale strategie, van die schaalgrootte profiteren onze klanten.”

Alle krachten gebundeld

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, testcentra, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Alle met tientallen jaren ervaring. Samen vormen we Normec Foodcare: kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Door bundeling van onze expertises helpen we met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van o.a. kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers en keurmeesters, opleidingen en trainingen, risicomanagement en etiketcontrole.

Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Welkom bij Normec Foodcare.

 

Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network





Laatste nieuws