Whitepaper | Hoe grote foodbedrijven technologie inzetten om de winstgevendheid te verhogen

24-11 06:05 | bron: FoodPro Network

ETTEN-LEUR - Bij het aanpakken van de grootste uitdagingen, delen grote foodbedrijven een gemeenschappelijke kwetsbaarheid, hun omvang gaat namelijk ten koste van hun wendbaarheid. Terwijl kleinere ondernemingen, met name start-ups, steeds beter in staat zijn om delen van de markt te veroveren, ontbreekt het grotere ondernemingen over het algemeen aan flexibiliteit om snel op nieuwe kansen in te spelen.

En dit is niet het enige gebied waarbij de omvang van een onderneming haar succes in de weg kan staan. Naarmate foodbedrijven in omvang toenemen, zullen ze naar verwachting minder goede resultaten boeken wat betreft efficiency, de snelheid waarmee ze op problemen reageren, de effectiviteit van hun kernprocessen en het vermogen om in te spelen op specifieke personeelsbehoeften.

Download het whitepaper

In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op het transformerende effect van de juiste softwareoplossing op al deze factoren binnen een foodbedrijf. We onderzoeken waar in een groot bedrijf de behoefte aan software het grootst is, en waarom speciaal voor de voedingsindustrie ontwikkelde technologie essentieel is.

Download nu en ontvang het whitepaper gratis! 

 

Bron: Schouw Informatisering from Aptean - partner FoodPro Network





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
07 dec Printer voor vleesvervangers bijna gereed
07 dec Prijs voeding stijgt met 1,1 procent
07 dec Pieter Pot haalt 9 miljoen euro kapitaal op
07 dec Voedselthermometers zorgen voor uniforme werkwijze bij Makro/Metro
07 dec Kostenefficiëntie verhogen in de Agri&Food sector, dankzij data
06 dec Supermarktketen in Kroatië accepteert online betalingen in cryptomunten
06 dec HAS Hogeschool ontwikkelt 6 nieuwe minors
06 dec Gebruik van robots in de voedingsindustrie gaat verder toenemen
06 dec Omzetrecord voor gemeentelijke IJsselmeervisafslag Urk
06 dec SGS en V-Label lanceren partnerschap en brengen veganistisch en vegetarisch keurmerk naar een wereldwijd publiek
06 dec Verpakken onder gewijzigde atmosfeer: nieuw e-book beschikbaar
06 dec Hoe bereik ik de voedingsindustrie?
06 dec Werkgevers vooralsnog geen voorstander van vaccinatieplicht
03 dec Carrefour lanceert bezorgabonnement en tweedehandswebshop
03 dec Israëlische start-up produceert plantaardige zoetstof
03 dec Tony's Chocolonely stopt bouw eigen fabriek in Zaandam
03 dec Wereldwijde spelers in voedselveiligheid zien certificatie als ‘paspoort voor handel’
03 dec Bieze Food Group leidt in veranderende markt
03 dec Dé oplossing voor bulk in de supermarkt (video)
02 dec JBS wordt grootaandeelhouder van Spaanse kweekvleesproducent
02 dec Bierprijs omhoog in het nieuwe jaar
02 dec Vion scoort goed op gebied van transparantie
02 dec Duvel: de beste vloer voor het beste bier (video)
02 dec De zin en de onzin van een masterplan in operations
01 dec Nederlanders openen Belgische Jumbo in Bree
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?