Just Eat Takeaway.com breidt kantoorruimte in Amsterdam uit voor verdere groei en aantrekken toptalent

AMSTERDAM - Just Eat Takeaway.com, een van de grootste etenbestelsites ter wereld, breidt zijn kantoorruimte in Amsterdam uit. Tegen het einde van 2021 neemt het bedrijf zijn intrek in een nieuwe locatie aan de Piet Heinkade. Het in 2000 in Nederland opgerichte tech platform, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, wil met het nieuwe kantoor niet alleen een inspirerende werkplek voor de huidige medewerkers neerzetten, maar ook toptalent aantrekken voor verdere groei.

Afgelopen jaar zijn Takeaway.com en Just Eat samengesmolten in de nieuwe Just Eat Takeaway.com organisatie. Het bedrijf is actief in 23 markten wereldwijd, van Canada tot Australië en van Noorwegen tot Bulgarije. Hoewel het merendeel van de kantoormedewerkers momenteel thuis werkt, groeide de organisatie al lang voor het uitbreken van de pandemie uit de huidige kantoorruimte aan de Oosterdoksstraat en Harry Banninkstraat. Voor de beursgang aan de Euronext Amsterdam in 2016 verhuisde Just Eat Takeaway.com vanuit Utrecht naar Amsterdam. Naast Amsterdam heeft het bedrijf nog 26 kantoren wereldwijd, waaronder in Enschede.

Kantoor weerspiegelt unieke bedrijfscultuur

De centraal gelegen huisvesting biedt een oppervlakte van 14.500 vierkante meter verdeeld over acht verdiepingen en heeft een dakterras dat uitkijkt over het IJ. De capaciteit wordt hiermee verviervoudigd, en het gebouw zal de unieke bedrijfscultuur van “JET” weerspiegelen. “We zijn trots op de manier waarop onze teams het afgelopen jaar op afstand hebben kunnen werken en het beste hebben neergezet voor onze klanten en aangesloten restaurants. Toch geloven we dat fysiek samenwerken een belangrijk onderdeel is van onze bedrijfscultuur. Dit nieuwe kantoor biedt ons de mogelijkheid om een inspirerende werkomgeving te creëren binnen onze snelgroeiende branche,” zegt Robin Hulsbos, Manager Global Facilities & Real Estate bij Just Eat Takeaway.com.

Just Eat Takeaway.com heeft meer dan 8.000 medewerkers wereldwijd, waarvan er meer dan 1.000 in Amsterdam gehuisvest kunnen worden in de nieuwe situatie. Samen werken zij aan het helpen van restaurants om te groeien en daarmee een goede ervaring voor consumenten neer te zetten. In de komende maanden zal Just Eat Takeaway.com verder vormgeven aan de invulling van het gebouw, gebaseerd op de visie en kernwaarden. Medewerkers wordt gevraagd om input voor het nieuwe kantoor, waarbij zij worden aangemoedigd om initiatief te nemen en daarbij te experimenteren met hun ideeën.

 

Bron: Just Eat Takeaway





Laatste nieuws