Training Normkennis ISO 22000 en FSSC
bron: FoodPro Network
Laat uw voedselveiligheidssysteem voldoen aan de internationaal erkende ISO 22000 en FSSC norm.
De training biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en praktijk. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stil gestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de andere normen voor systeemmanagement en voedselveiligheid (in het bijzonder ISO 9001 en HACCP/BRC/IFS).
Leerdoel
Kunnen omgaan met de basisprincipes van voedselveiligheid, managementsysteem eisen en “de eisen voor good practices”.
Bestemd voor
Deze training is geschikt voor alle partijen die betrokken zijn bij de voedselketen.
Instroomniveau
Voor deze training is geen specifieke kennis vereist.
Lees meer en bekijk de startdata
Bron: DNV - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
24 apr ABN AMRO: 'Voedingssector heeft doorbraaktechnologieën nodig voor halen klimaatdoelen'
-
24 apr Heineken zag bierverkoop eerste kwartaal aantrekken
-
24 apr Coca-Cola mocht manager ontslaan na omstreden deal Bas Smit
-
24 apr Waarschuwingslabel op ongezond voedsel drijft de prijs omhoog
-
24 apr Nederlanders zijn te verdelen in zes type food-consumenten
-
24 apr Verkrijg inzicht in wat er daadwerkelijk in je fabriek gebeurt
-
23 apr PepsiCo verkoopt weer meer frisdrank en chips
-
23 apr Reorganisatie bij Milcobel: 130 banen op de tocht
-
23 apr Consumentenbond: Fabrikanten bezuinigen op dure ingrediënten
-
23 apr Producten van Danone, Dr. Oetker, Jacobs Douwe Egberts en Mondelez weer verkrijgbaar bij Jumbo
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan