Nog steeds lege kaasschappen bij Albert Heijn

ZAANDAM - Klanten van Albert Heijn die voor voorverpakte kaas bij de supermarkt willen kopen, kunnen nog steeds voor lege schappen komen te staan. Door een hack bij een logistiek dienstverlener van de supermarktketen begonnen de leveringen een week geleden stil te vallen. Een woordvoerder van Albert Heijn bevestigt vandaag tegen Nu.nl dat de problemen nog steeds niet verholpen zijn.

"Het duurt erg lang voordat de bevoorrading weer op orde is en dat is buitengewoon vervelend", aldus de woordvoerder, die eraan toevoegt dat er ook winkels zijn waar de schappen al wel weer gevuld zijn.

Hoelang het zal duren voordat alle winkels weer genoeg kaasvoorraad hebben liggen, kan de woordvoerder niet zeggen. "We hopen natuurlijk dat dit zo snel mogelijk is."

Een logistiek dienstverlener van Albert Heijn, Bakker Logistiek, werd anderhalve week geleden gehackt waardoor de systemen niet meer werkten. Vanaf medio vorige week ontstonden daardoor leveringsproblemen. De woordvoerder van AH spreekt van een technische storing, die inmiddels opgelost is. "Waarna de leveringen weer langzaam opgestart kunnen worden," aldus de woordvoerder.

Op de website van Albert Heijn biedt het bedrijf excuses aan voor het ongemak.





Laatste nieuws