Belangrijke tweede stap in ERP implementatie Sonneveld

PAPENDRECHT - Recent is Sonneveld overgegaan op Dynamics 365 Finance & Operations. Een tweede fase in een omvangrijk programma, waarin Cegeka de organisatie helpt om toekomstbestendig te blijven. In 2020 is Sonneveld gebruik gaan maken van de inkoop, verkoop en finance modules van Microsoft Dynamics 365. In de meest recente implementatie is er een productie site toegevoegd en wordt er vanaf nu gebruikgemaakt van derde partij logistiek (3PL) die alle uitgaande distributie afhandelt. Een mooie tweede stap in de samenwerking tussen Cegeka en Sonneveld. Sonneveld is een internationale organisatie in de bakkerij- en voedselsector.

Ismail Yasemin, CIO Sonneveld”: “Dynamics 365 is ons  ‘Central Park’ waar al onze processen samenkomen. De keuze van het juiste ERP systeem én de juiste partner was voor ons dus ontzettend belangrijk. We wilden geen oude processen in een nieuw jasje steken en de klassieke ERP fouten maken. Wij vonden in Cegeka de partner om ons hierin uit te dagen en mee te nemen in het ERP landschap”.

Sonneveld werkt sinds 1956 aan innovatie binnen de sector. Sinds 2010 is de organisatie onderdeel van Orkla Food Ingredients (OFI). Reinout de Ruiter, salesmanager bij Cegeka: “Sonneveld is een vooruitstrevende organisatie in de door ons geliefde foodsector. Naast passie voor hun product, helpt de organisatie andere bedrijven in de sector innoveren. Dat is de kracht die Cegeka en Sonneveld aan elkaar verbindt.”

New Call-to-action
 
 
 
 
Bron: Cegeka - partner FoodPro Network
 




Laatste nieuws