Elfde online thuisbezorglocatie Jumbo feestelijk geopend in Deventer

24-06 13:14 | bron: FoodPro Network

DEVENTER - Met een druk op de knop onder toeziend oog van wethouder Thomas Walder van de gemeente Deventer, opende Jumbo Supermarkten deze week feestelijk haar elfde hub. Deze thuisbezorglocatie zorgt voor de verdere distributie van bestelde boodschappen via de website jumbo.com of de Jumbo app.

Na het picken van de online orders in het e-fulfilmentcenter in Raalte worden de boodschappen via de nieuwe hub in Deventer bij (zakelijke) klanten in centraal Oost-Nederland thuis of op het werk bezorgd. Met de opening van deze nieuwe thuisbezorghub vergroot Jumbo de online bezorgcapaciteit in Overijssel en Gelderland. Zo kunnen nog meer klanten online bediend worden en kiezen uit meer bezorgmomenten.

De nieuwe hub aan de Kluwerweg 6 in Deventer, een nieuwbouwpand met zo’n 1300 m2 vloeroppervlakte, wordt direct ingezet in het bezorggebied van Apeldoorn, Deventer, Twello, Colmschate, Bathmen, Gorssel en Lochem. Dit gebied wordt snel uitgebreid met de plaatsen Vaassen, Epe, Zutphen, Eerbeek, Dieren, Voorthuizen en Barneveld. Na de zomer, als hub Deventer in alle gebieden operationeel is, worden de online bestelde boodschappen door middel van zo’n 40 bestelbussen direct bezorgd bij klanten in de regio. Online klanten van Jumbo kunnen bij het bezorgen dezelfde goede service verwachten als die zij ontvangen vanuit de winkels. Door de opening van de nieuwe hub, kunnen zij nu kiezen uit meer en kortere bezorgslots dan nu nog het geval is bij de winkels.

Online bezorgcapaciteit
“De nieuwe thuisbezorghub in Deventer is het gevolg van de toenemende vraag naar online boodschappen via jumbo.com, omdat steeds meer klanten, zowel particulier als zakelijk, de voordelen van bezorging ontdekken”, vertelt Karel de Jong, directeur Supply Chain bij Jumbo. “Om de boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent Jumbo ook dit jaar op meerdere plekken in Nederland kleinere bezorglocaties voor haar online bestellingen. Met een centrale thuisbezorghub is de capaciteit nog beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen. Ook worden hierdoor minder kilometers gemaakt dan voorheen, wat een gunstig effect heeft op onze CO2-uitstoot.”

Grote aanwinst
“Ik ben enorm blij dat Jumbo haar online thuisbezorglocatie in Deventer opent,” geeft wethouder Thomas Walder van de gemeente Deventer aan. “Als bloeiend bedrijf met veel medewerkers is Jumbo een grote aanwinst voor de lokale en regionale arbeidsmarkt. Deventer ligt centraal in Oost-Nederland en is van alle kanten zeer goed bereikbaar. Het A1 Bedrijvenpark is aangewezen als een logistieke hotspot en dat is niet voor niks. Via de A1 kun je overal snel heen. Dat hebben veel bedrijven al ontdekt en we zijn verheugd Jumbo toe te voegen aan de rij bedrijven op dit groene, innovatieve en duurzame bedrijventerrein.”

Verdere uitbreiding
Jumbo heeft momenteel hubs in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch (bij het e-fulfilmentcenter - EFC), Middelburg, Utrecht, Breda, Heerhugowaard, Bemmel, Hengelo en Groningen. Begin 2021 werd een nieuw EFC geopend in Bleiswijk dat tevens functioneert als hub. Om te blijven voldoen aan de groeiende vraag naar thuisbezorging, staat het vergroten van de online bezorgcapaciteit door verdere uitbreiding met hubs en hoog op de agenda. Na deze opening in Deventer volgen later dit jaar nog vijf nieuwe hubs op verschillende plekken in het land. Hiermee zorgt Jumbo voor een steeds sterker omnichannel aanbod voor haar klanten.

Nieuwe medewerkers
Voor de stapsgewijze uitbreiding van het bezorggebied van hub Deventer, is Jumbo nog op zoek naar bezorgers die de boodschappen bij de klanten kunnen bezorgen. Meer informatie is te vinden via jumbowerkt.nl.

 

Foto: De nieuwe hub in Deventer wordt feestelijk geopend door COO Cees van Vliet, het Jumbo online team en wethouder Thomas Walder van de gemeente Deventer.

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
30 jul Veel consumenten hebben nog bedenkingen bij kweekvlees
30 jul Download het e-book: meer inzicht in de agri&food-keten, dankzij data
30 jul Onderzoek: 3 op 10 consumenten bereid supermarkt over te slaan
30 jul Voedselveiligheid in tijden van crisis: heeft de pandemie onze aanpak veranderd?
30 jul GS1 in blockchain: betrouwbaar, écht en traceerbaar product
29 jul Recall HEKS’NKAAS Origineel emmer 200 gram
29 jul Nestlé noteert omzetgroei van 8,1%
29 jul Aantal bedrijven in voedingsindustrie neemt verder toe
29 jul AB InBev verkoopt weer meer dan voor coronacrisis
29 jul Afstand van boer tot bord kan korter
29 jul What is a Customer Data Platform and when do you need one? (video)
28 jul Nederlanders blijven meer groenten en fruit kopen
28 jul Lamb Weston / Meijer bouwt nieuwe fritesfabriek
28 jul Bezwaarmogelijkheden niet-representatieve loonsom NOW-regeling
28 jul Alle Nespresso cups tegen 2022 CO2-neutraal
28 jul Download nu het onderzoek naar voedselveiligheid
28 jul Efficiënter zaden, noten en gedroogd fruit verkopen (video)
27 jul Dave Pieters nieuwe algemeen directeur van Hoogvliet Supermarkten
27 jul In Europa gebruikt 9% van mensen dagelijks suikerhoudende frisdranken
27 jul Colruyt Group wil Belgische mosselen van eigen kweek
27 jul Komkommers bij Albert Heijn het hele jaar afkomstig uit Nederland
27 jul Kleinste aantal aanvragen voor loonsteun sinds start van de coronacrisis
27 jul Bereik Supply Chain Excellence met een food-specifiek ERP
27 jul Demo recording of Microsoft Dynamics 365 CRM: Customer Service
26 jul Britse voedingssector kraakt noodplan om 'pingdemic' te bezweren
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?