Goede samenwerking Cegeka en Cornelis Vrolijk zorgt voor toekomstbestendig ERP-systeem

IJMUIDEN - Cornelis Vrolijk is een internationaal visserijbedrijf, actief in de vangst, kweek, verwerking en handel van vis, visproducten en garnalen. Inmiddels is het familiebedrijf al 140 jaar actief in de visserij. Oorspronkelijk als haringvissers, maar de afgelopen decennia is de organisatie uitgegroeid tot een familie van bedrijven waar de vele vakmensen centraal staan.

Met de groei van de organisatie, groeide ook de wens om bedrijfsprocessen efficiënter en beter inzichtelijk te maken. Daarnaast wilde Cornelis Vrolijk meer inzicht in de realisatie van haar duurzaamheidsambities. Een stabiel en toekomstbestendig ERP-systeem is daarbij essentieel. “Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations is voor een internationaal bedrijf als Cornelis Vrolijk de ultieme oplossing“ aldus Jos Overbeek, projectmanager bij Cegeka.

Inmiddels is de eerste fase van het project vrijwel volgens planning afgerond. Brigitte Sissingh, IT-manager bij Cornelis Vrolijk, is trots: “Dankzij het harde werk van verschillende collega’s en de fijne samenwerking met Cegeka, hebben we het project tijdig opgeleverd en is een mooie basis gelegd. De komende maanden zullen we het systeem verder uitbouwen en zal het ook bij diverse andere bedrijven binnen onze groep in binnen- en buitenland in gebruik genomen worden.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Cegeka en schrijf je in voor de Digital Aspiration Newsletter!


 

Bron: Cegeka - partner FoodPro Network



Laatste nieuws