Up-to-date zijn met Voedselwetgeving

WAGENINGEN - Voor producenten in de levensmiddelenindustrie is het van cruciaal belang om actueel op de hoogte te blijven van veranderingen in wetgevingen. Al vele jaren geeft Wageningen Academy (onderdeel van WUR), in samenwerking met het European Institute for Food Law, de cursus voedselwetgeving, om up-to-date te blijven. 

In 2 dagen ben je weer helemaal bijgeschoold op het gebied van voedselwetgeving. Denk hierbij niet alleen aan actuele en nieuwe inzichten, maar ook praktijkervaringen en handige tips. Zowel de experts van Wageningen University & Research, praktijk deskundigen en het bedrijf Normec, alsmede de inbreng van de cursisten zelf, maken deze cursus tot een succes.

De volgende onderwerpen worden besproken: Algemene Levensmiddelen Verordening (General Food Law), aansprakelijkheid, levensmiddelenhygiëne, etikettering, voedselfraude, chemische en microbiologische contaminatie, additieven, verpakkingsmaterialen en toezicht en handhaving, m.m.v. NVWA.

Meer weten? Lees hier verder.

 

Bron: WUR





Laatste nieuws