Up-to-date zijn met Voedselwetgeving
bron: FoodPro Network
WAGENINGEN - Voor producenten in de levensmiddelenindustrie is het van cruciaal belang om actueel op de hoogte te blijven van veranderingen in wetgevingen. Al vele jaren geeft Wageningen Academy (onderdeel van WUR), in samenwerking met het European Institute for Food Law, de cursus voedselwetgeving, om up-to-date te blijven.
In 2 dagen ben je weer helemaal bijgeschoold op het gebied van voedselwetgeving. Denk hierbij niet alleen aan actuele en nieuwe inzichten, maar ook praktijkervaringen en handige tips. Zowel de experts van Wageningen University & Research, praktijk deskundigen en het bedrijf Normec, alsmede de inbreng van de cursisten zelf, maken deze cursus tot een succes.
De volgende onderwerpen worden besproken: Algemene Levensmiddelen Verordening (General Food Law), aansprakelijkheid, levensmiddelenhygiëne, etikettering, voedselfraude, chemische en microbiologische contaminatie, additieven, verpakkingsmaterialen en toezicht en handhaving, m.m.v. NVWA.
Bron: WUR
Laatste nieuws
-
29 mrt Lidl test hogere supermarktschappen
-
29 mrt China importeert weer wijn uit Australië
-
29 mrt De toegevoegde waarde van Aptean Food & Beverage ERP bij Tony’s Chocolonely
-
29 mrt Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
-
29 mrt Whitepaper: Kwaliteit als concurrentievoordeel in de voedingsmiddelenindustrie
-
28 mrt Jumbo gaat rode paprika, komkommer en bosui zonder plastic verpakking aanbieden
-
28 mrt Wouter Kolk stapt op bij Ahold Delhaize
-
28 mrt Tuinboon maakt chocola in Europa
-
28 mrt Foodwatch stapt naar RCC om misleiding met vrije-uitloopeieren
-
28 mrt Nederland grootste bierexporteur EU
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan