Innovatieve Robotsystemen voor de agri- en foodsector

WAGENINGEN - Op het gebied van Agro Food Robotics is Wageningen University & Research wereldwijd de meest ervaren en innovatieve organisatie in onderzoek en ontwikkeling. Meer dan 60 ingenieurs en onderzoekers werken samen met industriële partners aan nieuwe robotsystemen voor de agri- en foodsector. Komend najaar organiseren we het seminar Robotica in de agrifoodbusiness om deze kennis verder te delen en gezamenlijk te kijken naar de laatste ontwikkelingen en behoeftes in de markt.

Robotica voor de gehele agrifoodbusiness
De expertise van de onderzoekers richt zich op robotica voor marine, veehouderij, open teelten, in de tuinbouw en in ketens, waarbij er samengewerkt wordt met andere disciplines binnen WUR. Kunstmatige intelligentie en detectie, met name in spectral, learning en vision technology zijn daarnaast ook  specialiteiten.

Praktijk toepassingen

De toepassing van robotica in de praktijk vraagt om investeringen, kennis en praktische inzichten. Wat kunnen we leren van bedrijven die zich al verregaand hebben toegelegd op robotica? Hoe zit het met financiering en subsidies? Tijdens dit seminar worden de meest actuele mogelijkheden en belangrijkste aandachtspunten besproken door experts en toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Kortom, het seminar om aanwezig bij te zijn als je wil netwerken, kennis opdoen en voorbeelden wil meekrijgen van vooruitstrevende experts en spelers op het gebied van robotica.

 

Meer informatie: https://www.wur.nl/nl/show/Seminar-Robotica-in-agrifood-business.htm





Laatste nieuws