Fine Food Salades opent nieuwe productielocatie in Halle

HALLE - Fine Food Salades, onderdeel van Colruyt Group, opent in Halle een nieuwe vestiging voor de productie en de verpakking van smeersalades. Fine Food Salades heeft momenteel 45 medewerkers en produceert wekelijks ongeveer 55 ton smeersalades en sauzen. Deze worden met name verkocht via winkels van de formules Colruyt en Okay, maar er wordt ook aan derden geleverd.

De nieuwe productiehal van Fine Food Salades biedt ruimte om de productie verder op te voeren. Daarnaast kan er worden gewerkt aan vernieuwing in het productenaanbod. Naast het bestaande aanbod van smeersalades op basis van vlees, vis en groenten, zijn er ook mogelijkheden voor de productie van vegetarische veganistische spreads.

“Met de nieuwe site zetten we ons als onafhankelijke speler nog sterker in de markt. We behouden de controle over de volledige productieketen en zetten in op vernieuwende assortimenten, gezonde producten en lekkere smaken,” aldus Gunter Uyttenhove, directeur van Colruyt Group Fine Food. “Deze nieuwe site is een belangrijke investering voor Fine Food en bewijst het geloof van Colruyt Group om met eigen producten en eigen vakmanschap het verschil te maken. Wekelijks kopen tienduizenden klanten onze salades. We hebben nu alle technische mogelijkheden om onze productie verder op punt te stellen en voluit voor verduurzaming te gaan.”

 

Foto: Colruyt





Laatste nieuws