Albert Heijn rolt thuisbezorgen uit naar West-Vlaanderen

BRUGGE - Albert Heijn rolt zijn bezorgdienst ‘Albert Heijn aan huis’ nu ook uit in West-Vlaanderen. Om de snelle groei van de e-commerce in Nederland en Vlaanderen te ondersteunen, opent Albert Heijn bovendien een achtste e-fulfilmentcentrum in Roosendaal.

In de zomer van dit jaar breidde Albert Heijn zijn bezorggebied in België al eens uit naar circa 400.000 extra Belgische gezinnen. Destijds ging het om een verdubbeling van het aantal huishoudens. Sindsdien kunnen onder meer de inwoners van Aalst, Gent en Leuven hun boodschappen thuis laten bezorgen.

Vandaag kondigt Albert Heijn een nieuwe uitbreiding aan naar onder andere Brugge, Knokke, Kortrijk, Waregem, Oostende en Roeselare. Vanaf nu zullen 1,4 miljoen huishoudens van de bezorgdienst gebruik kunnen maken.

“Ik vind het mooi te zien hoe onze Vlaamse klanten Albert Heijn omarmen”, aldus CEO Marit van Egmond.  “Ze zijn fan van onze winkels én van onze bezorgservice. Daarom groeien we snel met Albert Heijn aan huis: één op de twee huishoudens in Vlaanderen kan vanaf nu hun boodschappen bij ons bestellen.”

De snelle groei van de thuisbezorging betekent ook dat er extra capaciteit nodig is. Morgen opent Albert Heijn een achtste e-fulfilmentcentrum in Roosendaal. Het pand heeft een oppervlakte van 23.000 m² en kan 40.000 bestellingen per week verwerken. In het nieuwe e-fulfilmentcentrum kunnen een duizendtal mensen aan de slag.





Laatste nieuws