KING Software viert haar 40-jarige bestaan met eigen top 40

HEEMSKERK - Al 40 jaar helpt KING Software ondernemers met slimme software-oplossingen. Om dit te vieren, lanceerden zij de allereerste KING Software muziek top 40. Alle nummers behoren tot de favorieten van haar medewerkers. Hiermee viert het bedrijf de diversiteit en de veelzijdigheid van haar team, samen met haar 40 jarige jubileum, op een muzikale manier.  

In 40 jaar tijd groeide KING Software uit tot een bekende naam in de softwarebranche. Met oplossingen voor accountants en ondernemers is ze niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering van haar klanten. 40 jaar KING Software staat in 2021 gelijk aan 24.000+ tevreden ondernemers en 100.000 verwerkte administraties.

Van Michael Jackson tot aan Ramses Shaffy

Er werken dagelijks 100+ mensen voor- en achter de schermen bij KING Software om dit mogelijk te maken. Met de muziek top 40, geeft KING Software haar publiek een unieke en persoonlijke kijk in haar team. “Als je iemand goed wil leren kennen, kan dat namelijk het beste op basis van zijn of haar muzieksmaak” stellen zij.

De missie in de komende 40 jaar

De komende 40 jaar blijft KING Software haar klanten helpen om nog slimmer te kunnen werken. Hierbij stevent ze dagelijks af op haar missie: ‘Top 5 aanbieder in 2021 van een ERP-platform dat samenwerking stimuleert en de beste match is voor handel, productie en zakelijke dienstverlening in het mkb-segment.’ Samen met een geweldig team, mooie klanten en jonge energie. Die eerste 40 jaar? Streep eronder!

Beluister de KING Software top 40 nu zelf

 

Bron: KING Software - partner FoodPro Network





Laatste nieuws