KING Software als hoogste ERP-leverancier geëindigd tijdens de prestigieuze Main Software 50 Awards

HEEMSKERK - Awardshows komen jaarlijks voor in iedere branche, maar als het om Software gaat wil je als bedrijf zeker een plek bemachtigen in de Main Software 50 ranking. KING Software eindigde dit jaar op plek 12. Daarmee kwamen zij op de hoogst behaalde plek van alle ERP-leveranciers in deze prestigieuze lijst.

De Main Software 50 is de toonaangevende ranking voor de meest succesvolle, niet-beursgenoteerde softwarebedrijven van Nederland. De ranglijst werd voor het eerst gepubliceerd in 2012, om meer aandacht te schenken aan de belangrijke, maar vaak onderbelichte sector bedrijfssoftware.  

Succes aan de hand van zeven objectieve bedrijfsstatistieken

Elk jaar indexeert initiatiefnemer en software-investeerder Main Capital Partners honderden bedrijven aan de hand van zeven objectieve bedrijfsstatistieken: omzet, omzetgroei, EBITDA, omzet uit cloud/SaaS-diensten, terugkerende omzet, internationale omzet en omzet uit partnerkanalen. De resultaten worden vervolgens gecontroleerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Dialogic. Met honderden aanmeldingen van bedrijven binnen de sector, is het behalen van de hoogste plek als ERP-leverancier dan ook een ware prestatie.

KING ERP Online

Met KING ERP Online kun je al je bedrijfsprocessen automatiseren in één geïntegreerd systeem. De software bestaat uit diverse onderdelen die ieder een specifieke taak ondersteunen. Dit levert een flinke tijdwinst op, ten opzichte van handmatige in- en doorvoer in verschillende systemen.

Benieuwd hoe KING ERP Online je helpt om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Klik dan hier.

 

Bron: KING Software - partner FoodPro Network





Laatste nieuws