HAS Hogeschool ontwikkelt 6 nieuwe minors
bron: FoodPro Network
's-HERTOGENBOSCH - HAS Hogeschool heeft 6 nieuwe Engelstalige minors voor hbo-studenten ontwikkeld die inspelen op actuele maatschappelijke vraagstukken in de landbouw- en voedingssector en die vragen om een integrale aanpak. Tijdens een minor voert een groep studenten van verschillende opleidingen een project uit waarbij een bedrijf of organisatie fungeert als opdrachtgever.
De 6 nieuwe minors zijn:
- Farming with/in nature
- Creating a healthy food environment
- Expedition Entrepreneurship in Food, Agri & Environment
- Data science in Agrifood
- Innovating Agri-food Production Systems
- Sustainable Plant-based Protein Transition
Tijdens een minor voeren studenten een project uit voor een bedrijf of organisatie. Hogescholen ondersteunen het project met het aanreiken van de nodige kennis en vaardigheden bijvoorbeeld via colleges, practica, workshops en excursies. De hogeschool kiest er bij de nieuwe minors bewust voor het Engels als voertaal te gebruiken om de minors breed toegankelijk te maken voor zowel studenten van HAS Hogeschool als van andere instellingen.
Bron: HAS Hogeschool
Laatste nieuws
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr Dirk gaat personeel voorzien van bodycams
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan