HAS Hogeschool ontwikkelt 6 nieuwe minors

's-HERTOGENBOSCH - HAS Hogeschool heeft 6 nieuwe Engelstalige minors voor hbo-studenten ontwikkeld die inspelen op actuele maatschappelijke vraagstukken in de landbouw- en voedingssector en die vragen om een integrale aanpak. Tijdens een minor voert een groep studenten van verschillende opleidingen een project uit waarbij een bedrijf of organisatie fungeert als opdrachtgever.

De 6 nieuwe minors zijn:

  • Farming with/in nature
  • Creating a healthy food environment
  • Expedition Entrepreneurship in Food, Agri & Environment
  • Data science in Agrifood
  • Innovating Agri-food Production Systems
  • Sustainable Plant-based Protein Transition​

Tijdens een minor voeren studenten een project uit  voor een bedrijf of organisatie. Hogescholen ondersteunen het project met het aanreiken van de nodige kennis en vaardigheden bijvoorbeeld via colleges, practica, workshops en excursies. De hogeschool kiest er bij de nieuwe minors bewust voor het Engels als voertaal te gebruiken om de minors breed toegankelijk te maken voor zowel studenten van HAS Hogeschool als van andere instellingen.

 

Bron: HAS Hogeschool





Laatste nieuws