Hoe je een management review uitvoert
bron: AccountancyWorld
DEN BOSCH - Het nieuwe jaar is van start. Dat betekent dat het weer tijd is om de jaarlijkse verificatie en management review uit te voeren. Door middel van een management review kan de directie het kwaliteitssysteem beoordelen. Met als doel dat de directie het kwaliteitssysteem beoordeelt op blijvende geschiktheid en effectiviteit om zo de voedselveiligheid te borgen.
Onderwerpen die aan bod komen zijn:
- Follow-up acties uit voorgaande management reviews
- Klachtenanalyse
- Resultaten uit interne en externe audits en inspecties
- Analyse van labresultaten
- Food Safety Culture beoordeling
Vervolgens is het de taak om alles goed vast te leggen en aan de slag te gaan met de actiepunten. Lees hier hoe je dit doet, krijg meer informatie over een management review.
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
24 apr TommyTomato haalt 1,9 miljoen groeigeld op voor de groentelunch op school
-
24 apr PepsiCo verlaagt zoutgehalte in chips van het merk Lay's
-
24 apr ABN AMRO: 'Voedingssector heeft doorbraaktechnologieën nodig voor halen klimaatdoelen'
-
24 apr Heineken zag bierverkoop eerste kwartaal aantrekken
-
24 apr Coca-Cola mocht manager ontslaan na omstreden deal Bas Smit
-
24 apr Waarschuwingslabel op ongezond voedsel drijft de prijs omhoog
-
24 apr Nederlanders zijn te verdelen in zes type food-consumenten
-
24 apr Verkrijg inzicht in wat er daadwerkelijk in je fabriek gebeurt
-
23 apr PepsiCo verkoopt weer meer frisdrank en chips
-
23 apr Reorganisatie bij Milcobel: 130 banen op de tocht
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan