BRCGS Food Safety Issue 9: focus op cultuur en voortdurende verbetering
07 sep 2022 06:05
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
ROTTERDAM - BRCGS heeft de conceptversie gepubliceerd van de Issue 9 Food Safety Standard die zich richt op het verankeren van een voedselveiligheidscultuur, en het stimuleren van continue verbetering en kwaliteit door risico gebaseerde planning.
Wat betekent dit voor u? Lees het hier
Bron: LRQA - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
23 apr PepsiCo verkoopt weer meer frisdrank en chips
-
23 apr Reorganisatie bij Milcobel: 130 banen op de tocht
-
23 apr Consumentenbond: Fabrikanten bezuinigen op dure ingrediënten
-
23 apr Producten van Danone, Dr. Oetker, Jacobs Douwe Egberts en Mondelez weer verkrijgbaar bij Jumbo
-
23 apr PFAS en voeding: een informatief webinar
-
23 apr Kumasi maakt frisdrank uit restproduct van cacaovrucht
-
23 apr TraceGains gaat samenwerking aan met FoodPro Network
-
22 apr Omzet en winst van Lactalis namen toe in 2023
-
22 apr Oxfam Novib: recordprijzen cacao gevolg van onderbetaling boeren
-
22 apr Franse supermarkten moeten klanten informeren over krimpflatie
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan