Webinar Ucrete industrievloeren: Veilige antislipvloeren voor de voedingsindustrie
bron: FoodPro Network
Zorgen voor een veilige productieomgeving is een uitdaging in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Productieprocessen zijn vaak nat en de kans op verontreiniging van de vloer door voedingsproducten is zeer groot. Daarom is het bepalen van de juiste slipweerstand van de vloer één van de belangrijkste elementen bij de keuze van uw industrievloer.
Wij nodigen u graag uit voor een webinar op 12 mei om 15u waarin we de keuze van de optimale slipweerstand van industrievloeren voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie bespreken.
Deze webinar wordt in het Engels gegeven door onze expert Robert Bentley, Global Product Manager Ucrete, Master Builders Solutions, is gratis en zal 1 uur duren. We voorzien 15 minuten extra voor vragen.
Schrijf u hier in voor de webinar
Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
23 apr PepsiCo verkoopt weer meer frisdrank en chips
-
23 apr Reorganisatie bij Milcobel: 130 banen op de tocht
-
23 apr Consumentenbond: Fabrikanten bezuinigen op dure ingrediënten
-
23 apr Producten van Danone, Dr. Oetker, Jacobs Douwe Egberts en Mondelez weer verkrijgbaar bij Jumbo
-
23 apr PFAS en voeding: een informatief webinar
-
23 apr Kumasi maakt frisdrank uit restproduct van cacaovrucht
-
23 apr TraceGains gaat samenwerking aan met FoodPro Network
-
22 apr Omzet en winst van Lactalis namen toe in 2023
-
22 apr Oxfam Novib: recordprijzen cacao gevolg van onderbetaling boeren
-
22 apr Franse supermarkten moeten klanten informeren over krimpflatie
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan