Training Riskplaza grondstoffen
10 mei 2022 06:03
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
KAATSHEUVEL - Riskplaza is een onlinedatabase die de voedingsindustrie in staat om grondstofgevaren te identificeren en deze te gebruiken in de gevarenanalyses zoals bedoeld in de HACCP-normering. Indien u de Riskplaza Audit+ criteria wilt naleven en dit aantoonbaar wilt maken voor uw klanten, dient u de Riskplaza Audit+ te ondergaan. In deze training leert u wat dit inhoudt en hoe u dit moet aanpakken.
Het doel van deze training is het geven van verdieping in de kennis over Riskplaza en de wijze waarop Riskplaza u kan helpen bij het beheersen van de grondstofgevaren.
Trainingsdatum:
18-05-2022 - Kaatsheuvel
01-06-2022 - Kaatsheuvel
29-08-2022 - Kaatsheuvel
Meer informatie? Bekijk dan onze website
Bron: KTBA - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr Dirk gaat personeel voorzien van bodycams
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
-
24 apr TommyTomato haalt 1,9 miljoen groeigeld op voor de groentelunch op school
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan