Training voedselcontactmaterialen
bron: FoodPro Network
KAATSHEUVEL / RAALTE - Uit voedselcontactmaterialen kunnen stoffen vrijkomen en in levensmiddelen terecht komen. Daardoor kan de consument deze stoffen binnenkrijgen en kunnen er mogelijke voedselveiligheid risico’s ontstaan. Alleen voedselcontactmaterialen die veilig zijn, mogen worden gebruikt. Maar hoe beoordeelt u of het te gebruiken voedselcontactmateriaal veilig is? Kom er in deze training achter.
Leer met behulp van praktische tips en oefeningen Verordening (EG) 1935/2004, het Nederlandse warenwetbesluit en/of het Belgische Koninklijk besluit over verpakkingen kennen en toepassen. Daarnaast leer je de documentatie van de leverancier controleren en maken we gebruik van de Riskplaza database voedselcontactmaterialen.
Doel:
U kunt in het vervolg zelfstandig benodigde informatie toepassen bij het beoordelen van de verklaring van overeenstemming om voedselveiligheid van voedselcontactmaterialen te borgen in uw HACCP-plan.
Trainingsdatum:
30-05-2022 - Kaatsheuvel
06-07-2022 – Raalte
Bekijk onze website voor meer informatie
Bron: KTBA - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr Dirk gaat personeel voorzien van bodycams
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan