Webinar: Hoe bouw ik aan een goede Quality Assurance, wat te doen?

Nog erg vaak komen we kwaliteitsmanagers tegen die zich onvoldoende gehoord voelen binnen een organisatie. Maar ook directieleden die moeite hebben met de manier waarop de kwaliteitsafdeling zich uitdrukt en meedenkt met de productie. KTBA adviseert en begeleidt bedrijven om de verbinding te maken en samenwerking te realiseren om te doen wat “goed is voor het bedrijf”.

Om een beoordeling te kunnen geven van de inrichting en uitvoering van de QA-functie (dus meer dan alleen de Q-afdeling) kijken we naar de (strategische) doelstellingen, de organisatiestructuur, de medewerkers en de onderlinge samenwerking en cultuur en de processen. Niet alleen kijken we hierbij naar kwaliteit, maar ook naar de relatie met efficiency, duurzaamheid, Arbo veiligheid kortom alle aspecten die voor een gezonde bedrijfsvoering van toepassing zijn. Immers deze aspecten komen in de directiekamer en op de werkvloer samen.

Tijdens het webinar zal bovenstaande worden besproken aan de hand van de ervaringen van onze consultants. Besproken zal ook worden de wijze waarop een beoordeling wordt uitgevoerd, en wat dit vervolgens ook oplevert. Dit zowel vanuit het perspectief van een advies als vanuit een klus.

• Inzicht in de aspecten voor een goede inpassing van de Q-functie
• Situationele omstandigheden die van invloed zijn op de “juiste” inrichting
• Mogelijke acties om verbetering te realiseren
• Ervaringen van de deelnemers

Tijdens dit webinar zal de praktijk met theorie worden onderbouwd. Deelname is gratis en eenvoudig te volgen vanaf uw werkplek.

Mis dit webinar niet en meld u tijdig aan. Wij heten u alvast van harte welkom op 10 mei om 11.00 uur!

 

Bron: KTBA - partner FoodPro Network





Laatste nieuws