Delhaize lanceert bezorgabonnement Delivery+

BRUSSEL - Ook Delhaize komt met een bezorgabonnement. De supermarktketen lanceert het eerste bezorgabonnement in België: Delivery+. De dienst garandeert klanten van Delhaize onbeperkt thuisbezorgen zonder verdere kosten, vanaf 10 euro per maand.

Klanten van Delhaize die voor Delivery+ kiezen, krijgen de boodschappen aan huis bezorgd zonder bezorgkosten, zo vaak ze willen, op specifieke bezorgmomenten. Klanten kunnen kiezen voor een abonnement van drie of twaalf maanden, en vervolgens een favoriet bezorgmoment kiezen van dinsdag tot en met donderdag, of van maandag tot en met zaterdag. Delhaize houdt dat favoriete tijdslot vervolgens vrij. Bij elke bestelling van 120 euro krijgen klanten bovendien een gratis product.

Delhaize speelt met het bezorgabonnement in op de stijgende aankooppfrequentie van online klanten. Volgens Delhaize is de abonnementsformule al voordelig vanaf twee bestellingen per maand. De normale bezorgkost bedragen immers minstens 5,95 euro per bestelling. Delivery+ is voorlopig beschikbaar in de steden Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven en Luik. Wanneer de abonnementsformule aanslaat, wordt ze uitgebreid naar andere steden en regio’s. 





Laatste nieuws