Roeland Buijsse benoemd tot voorzitter College van Bestuur SVO vakopleiding food

HOUTEN - De Raad van Toezicht van SVO vakopleiding food heeft Roeland Buijsse per 1 september 2022 benoemd tot nieuwe voorzitter College van Bestuur. Buijsse volgt in deze functie de huidige voorzitter Karel de Leest op die zijn werkzaamheden geleidelijk gaat afbouwen richting pensioen.

Roeland Buijsse is politicoloog en registervinoloog. Hij is sinds twee jaar lid College van Bestuur bij SVO. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in diverse managementfuncties binnen mbo-instellingen en daarvoor als consultant.

Corrie Vinckers, voorzitter Raad van Toezicht: “We zijn verheugd over de aanstelling van Buijsse. Hij combineert een grote betrokkenheid bij en kennis van het vakonderwijs met een ondernemende en inspirerende houding. Roeland Buijsse: “Ik heb er veel zin in om mijn bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van SVO en ga uit van een plezierige en constructieve samenwerking met alle collega’s bij SVO om de ambitieuze doelstellingen van SVO te realiseren”.

Roeland Buijsse: “Ik heb er veel zin in om mijn bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van SVO en ga uit van een plezierige en constructieve samenwerking met alle collega’s bij SVO om de ambitieuze doelstellingen van SVO te realiseren”.

 

Bron: SVO vakopleiding food - partner FoodPro Network





Laatste nieuws