Pieter Pot levert nu ook in Brussel en Wallonië

BRUSSEL - De Nederlandse verpakkingsvrije onlinesupermarkt Pieter Pot gaat nu ook bezorgen in Brussel en Wallonië. Er wordt gewerkt aan een Franse versie van de website. De wachtlijst voor Franstaligen is inmiddels al geopend.

Een aantal maanden na de uitbreiding naar de Vlaamse markt zet Pieter Pot nu ook de stap naar Wallonië  De Franstalige website komt er binnenkort, maar eigenlijk levert Pieter Pot nu ook al in Wallonië en Brussel, wanneer de klanten op de Nederlandstalige website bestellen. 

De uitbreiding is nodig om break-even te kunnen draaien, zo zei het bedrijf bij de Belgische lancering. “Bij een circulaire bezorgservice als de onze, waarbij er dubbele vervoerskosten zijn door het ophalen van de lege potten én het schoonmaken ervan, is de schaal waarop je opereert van groot belang om financieel gezond te worden. We moeten daarom meer en meer consumenten verleiden met de duurzame optie”, aldus oprichter Jouri Schoemaker in een persbericht naar aanleiding van een eerdere investeringsronde.





Laatste nieuws