Corbion opent innovatiecentrum in Singapore
bron: FoodPro Network
SINGAPORE - Corbion heeft onlangs een nieuw onderzoeks- en innovatiecentrum geopend in Singapore. Met een aanzienlijke capaciteit op het gebied van voedselconservering, stelt het laboratorium Corbion in staat om in te spelen op de behoeften van klanten in de regio Azië en Pacific in verschillende categorieën, waaronder vlees, sauzen, dressings en specerijen, gebak, gekoeld voedsel, dranken en banketbakkerij.
Het onderzoeks- en innovatiecentrum van meer dan 350 vierkante meter beschikt over uitgebreide analytische mogelijkheden, zoals microstudies gericht op voedselveiligheid en een reeks chemische, fysische en sensorische analyses. Er zijn ook ruimten waar klanten kunnen samenwerken met specialisten van Corbion op het gebied van marketing, regelgeving en bedrijfsontwikkeling.
Laatste nieuws
-
19 apr Mosa Meat start pilot-fabriek op Brightlands campus
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Starbucks opent elke drie dagen nieuwe vestiging in India
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
-
18 apr Meer omzet bij Sligro
-
18 apr Kraft lanceert de Creamy Sauces-lijn
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan