Crisp op schema in Vlaamse veroveringstocht

ANTWERPEN - Online supermarkt Crisp heeft in Vlaanderen al duizenden bestellingen per week. Nu start Crisp ook met een televisiecampagne in Vlaanderen, een campagne in bushokjes en een samenwerking met TV kok Sofie Dumont.

De Nederlandse online versmarkt Crisp, die in juni van start ging in Vlaanderen, voelt zich gesterkt door de ervaringen van de eerste weken, aldus CEO Tom Peeters. De eerste resultaten zijn beter dan verwacht.

“We hebben na een paar weken al duizenden bestellingen per week en het groeiritme is strak. We ontvangen enthousiaste feedback over smaak en service, de twee factoren die wij heel belangrijk vinden. Ik was heel benieuwd naar de reacties in Vlaanderen, maar eigenlijk zeggen Vlaamse consumenten ons net hetzelfde als de Nederlanders.”

Crisp wil een online versmarkt zijn voor elke dag en dat blijkt ook uit het profiel van de klanten, aldus Peeters: “We halen klanten bij de supermarkten, niet bij de speciaalzaak of de markt.”

De online versmarkt wil verder uitbreiden in Vlaanderen. Er is momenteel al een reclamecampagne op TV en in de Vlaamse bushokjes. Bovendien start het bedrijf een samenwerking met televisiekok Sofie Dumont: zij stelde voor Crisp een ontbijtpakket en een pastapakket samen en ontwikkelde ook drie snelle gerechten.

Crisp is een ‘app-only’ online versmarkt. Klanten die voor 22.00 bestellen, krijgen de producten de volgende avond aan huis bezorgd, zeven dagen in de week. In het assortiment zitten een ruim aanbod van zo’n 3000 kwaliteitsproducten van meer dan 750 voornamelijk lokale boeren en fabrikanten. Er zijn nu al bijna 500 Belgische producten bij Crisp beschikbaar. Een lokaal category managementteam breidt dat aanbod nog verder uit.

 

Foto: Sofie Dumont, Crisp





Laatste nieuws