Max&Bien lanceert assortiment vegan kaas bij Jumbo supermarkten en Jumbo Online

AMSTERDAM - De producten van Max&Bien zijn vanaf 3 oktober verkrijgbaar bij een groot aantal van de Jumbo vestigingen en bij Jumbo Online. Max&Bien is de eerste Nederlandse producent die met haar plantaardige alternatieven voor kaas in het vers-schap met ‘dierlijke’ buitenlandse kazen ligt. De puntjes van 110gram zijn verkrijgbaar in de smaken Komijn, Truffel en Kruiden & Knoflook. Max&BIen, hét plantaardige alternatief voor kaas zet zich hiermee breder in de markt, waardoor nog meer mensen kunnen genieten van dit smaakvolle kaasalternatief.

“Je ziet dat de wereld verandert. Wij zijn echte kaasliefhebbers, maar ook wij willen steeds vaker plantaardig eten. Dus we móesten we wel op zoek naar lekkere smaakvolle alternatieven voor op de kaasplank’, aldus Jobien Groen een van de oprichters van Max&Bien. ‘’Met onze kazen willen we het mensen makkelijker maken om voor een plantaardige optie te kiezen bij de borrel.’’

Maxine Agyeman, mede-oprichter en voormalig culinair chef: “Als chef vond ik het een mooie uitdaging om echt lekkere plantaardige alternatieven voor kaas te maken. Ik houd ervan om innovatief bezig te zijn. Daar ben ik ook goed in.”

Max&Bien staat bekend om haar bekroonde, plantaardige producten met natuurlijke smaken en een geweldige structuur. De plantaardige kaasmakerij uit Amsterdam lanceerde als eerste ter wereld plantaardige Gouda-stijl kaaswielen. De wielen worden ambachtelijk gemaakt door echte kaasliefhebbers, voor kaasfanaten, flexitariërs, veganisten en iedereen die op een verantwoorde manier wil genieten.





Laatste nieuws