Max&Bien lanceert assortiment vegan kaas bij Jumbo supermarkten en Jumbo Online

13-09 06:07 | bron: FoodPro Network

AMSTERDAM - De producten van Max&Bien zijn vanaf 3 oktober verkrijgbaar bij een groot aantal van de Jumbo vestigingen en bij Jumbo Online. Max&Bien is de eerste Nederlandse producent die met haar plantaardige alternatieven voor kaas in het vers-schap met ‘dierlijke’ buitenlandse kazen ligt. De puntjes van 110gram zijn verkrijgbaar in de smaken Komijn, Truffel en Kruiden & Knoflook. Max&BIen, hét plantaardige alternatief voor kaas zet zich hiermee breder in de markt, waardoor nog meer mensen kunnen genieten van dit smaakvolle kaasalternatief.

“Je ziet dat de wereld verandert. Wij zijn echte kaasliefhebbers, maar ook wij willen steeds vaker plantaardig eten. Dus we móesten we wel op zoek naar lekkere smaakvolle alternatieven voor op de kaasplank’, aldus Jobien Groen een van de oprichters van Max&Bien. ‘’Met onze kazen willen we het mensen makkelijker maken om voor een plantaardige optie te kiezen bij de borrel.’’

Maxine Agyeman, mede-oprichter en voormalig culinair chef: “Als chef vond ik het een mooie uitdaging om echt lekkere plantaardige alternatieven voor kaas te maken. Ik houd ervan om innovatief bezig te zijn. Daar ben ik ook goed in.”

Max&Bien staat bekend om haar bekroonde, plantaardige producten met natuurlijke smaken en een geweldige structuur. De plantaardige kaasmakerij uit Amsterdam lanceerde als eerste ter wereld plantaardige Gouda-stijl kaaswielen. De wielen worden ambachtelijk gemaakt door echte kaasliefhebbers, voor kaasfanaten, flexitariërs, veganisten en iedereen die op een verantwoorde manier wil genieten.





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
27 sep Albert Heijn Foundation bestaat 15 jaar
27 sep David Cutter nieuwe Chief Supply Chain Officer FrieslandCampina
27 sep Voedingscentrum: deze kant-en-klare vleesvervangers bevatten het minste zout
27 sep Violetta van Proast verkozen tot Beste Noviteit 2022
27 sep Flink meer zelfstandig werkende diëtisten
27 sep Vijf redenen voor de kwaliteitsmanager om te digitaliseren
27 sep Training: Masterclass BRC Global Standard Food Saferty Issue 9
26 sep Rabobank: Consumentenprijs zuivelproducten fors gestegen
26 sep Consumentenbond wil meer informatie van supermarkten over vers afgebakken broodjes
26 sep Brand stopt met grootschalige bierproductie in Wijlre
26 sep Unilever-topman Alan Jope gaat eind volgend jaar met pensioen
26 sep FruitMasters stopt per 1 januari 2023 met de klokverkoop
26 sep Kinderen krijgen bibliotheekpas bij Happy Meal
26 sep Kennis event Hygiëne levensmiddelenproductie: Design, Reiniging & Allergenenmanagement'
26 sep Stappenplan Ketenborging
26 sep Frits van Eerd treedt tijdelijk terug als algemeen directeur van Jumbo
23 sep Gemiddelde omzetgroei mkb in maand tijd gehalveerd 
23 sep Tönnies gaat flink reorganiseren
23 sep 7 tips voor betere Food & Beverage inkoopprocedures
23 sep Kabinet wil afschaffen btw op groenten en fruit niet vervroegen
23 sep Tweede Kamer wil gratis lunch op scholen in kwetsbare wijken
23 sep Nestlé experimenteert met fermentatie na de oogst van koffie
23 sep Dé oplossing voor bulk in de supermarkt (video)
22 sep Autogrill en Too Good To Go werken samen tegen voedselverspilling op Brusselse luchthaven
22 sep Pieter Pot lanceert eigen bestelapp
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?