Leon Cuypers is nieuwe COO van varkensvleesdivisie van Vion

BOXTEL - Vion heeft Leon Cuypers (43) per 1 september 2022 aangesteld als nieuwe Chief Operating Officer (COO) voor de Business Unit Pork. Voorheen was Cuypers Director Business Development bij Vion.

Cuypers werkt sinds 2015 bij Vion en bekleedde eerder diverse leidinggevende functies. Cuypers heeft een diploma chemische technologie en een bewezen staat van dienst in algemeen management, productie, toeleveringsketen en procesoptimalisatie bij bedrijven als AkzoNobel, Bolletje, DFE Pharma en VolkerWessels.

Ronald Lotgerink, CEO Vion: “Leon heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende functies binnen Vion. Zijn vroegere rol als Director Business Development voor onze Business Unit Pork maakt hem een ​​uitstekende opvolger die de business en de processen goed kent. Ik ben verheugd hem te mogen verwelkomen als lid van ons Uitvoerend Comité.”

Leon Cuypers: “Ik voel me trots en uitgedaagd in deze nieuwe functie. De Pork Business Unit rust op een solide fundament; een sterk team, moderne productiefaciliteiten en een duidelijke koers. Ik ben me terdege bewust van de uitdagingen waar we als sector voor staan. Ik ben er vooral van overtuigd dat we samen een duurzame toekomst zullen creëren.”

 

Bron: Vion





Laatste nieuws