Voeding is niet one-size-fits-all

16-09 13:37 | bron: FoodPro Network

WAGENINGEN - Het is spannend om te bedenken hoe ons DNA, microbioom, metabolische eigenschappen en de enorme hoeveelheid gegevens die we verzamelen op onze telefoons en wearables ons kunnen helpen met ons lichaam, behoeften, gedrag en gezondheid een beetje beter te begrijpen.

De realiteit is echter dat we nog flinke uitdagingen moeten overwinnen voor we effectieve, toegankelijke en schaalbare oplossingen kunnen bieden die leiden tot:

  • nauwkeurige inzichten in voeding en gezondheid,
  • een blijvend betrokken consument en
  • meetbare verbetering van resultaat.

Om vooruitgang op dit gebied te versnellen moeten we diverse belanghebbenden samenbrengen, waaronder gezondheidszorg, biotechnologie, voedingsbedrijven, investeringsfondsen, non-profitorganisaties en pleitbezorgers. Ben jij een belanghebbende? 

Wil je meer weten over de verwachte markttoepassingen die al wel goed mogelijk zijn? Wat de trends en verwachtingen zijn voor de komende jaren?  

Tijdens het Seminar Personalised Nutrition & Health op 6 oktober aanstaande krijg je de laatste inzichten én de nieuwe mogelijkheden van onderzoek en business. Diverse experts, vanuit de wetenschap en het bedrijfsleven delen hun kennis tijdens deze inspirerende dag.

Meld je nu aan

Seminar Personalised Nutrition and Health | donderdag 6 oktober 2022 | Wageningen Campus  

En bekijk alvast de onlangs in Frontiers in Nutrition gepubliceerde visie en aanbevelingen

 

 

Bron: Wageningen Academy

 





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
27 sep Albert Heijn Foundation bestaat 15 jaar
27 sep David Cutter nieuwe Chief Supply Chain Officer FrieslandCampina
27 sep Voedingscentrum: deze kant-en-klare vleesvervangers bevatten het minste zout
27 sep Violetta van Proast verkozen tot Beste Noviteit 2022
27 sep Flink meer zelfstandig werkende diëtisten
27 sep Vijf redenen voor de kwaliteitsmanager om te digitaliseren
27 sep Training: Masterclass BRC Global Standard Food Saferty Issue 9
26 sep Rabobank: Consumentenprijs zuivelproducten fors gestegen
26 sep Consumentenbond wil meer informatie van supermarkten over vers afgebakken broodjes
26 sep Brand stopt met grootschalige bierproductie in Wijlre
26 sep Unilever-topman Alan Jope gaat eind volgend jaar met pensioen
26 sep FruitMasters stopt per 1 januari 2023 met de klokverkoop
26 sep Kinderen krijgen bibliotheekpas bij Happy Meal
26 sep Kennis event Hygiëne levensmiddelenproductie: Design, Reiniging & Allergenenmanagement'
26 sep Stappenplan Ketenborging
26 sep Frits van Eerd treedt tijdelijk terug als algemeen directeur van Jumbo
23 sep Gemiddelde omzetgroei mkb in maand tijd gehalveerd 
23 sep Tönnies gaat flink reorganiseren
23 sep 7 tips voor betere Food & Beverage inkoopprocedures
23 sep Kabinet wil afschaffen btw op groenten en fruit niet vervroegen
23 sep Tweede Kamer wil gratis lunch op scholen in kwetsbare wijken
23 sep Nestlé experimenteert met fermentatie na de oogst van koffie
23 sep Dé oplossing voor bulk in de supermarkt (video)
22 sep Autogrill en Too Good To Go werken samen tegen voedselverspilling op Brusselse luchthaven
22 sep Pieter Pot lanceert eigen bestelapp
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?