Whitepaper: Kwaliteit als concurrentievoordeel in de voedingsmiddelenindustrie
29 mrt 2024 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
BARNEVELD - Kwaliteit beïnvloedt vrijwel alle activiteiten van een productiebedrijf en wanneer de kwaliteit van de processen niet optimaal is, heeft dat uiteindelijk consequenties voor het eindproduct. Het creëren van een kwaliteitsgerichte cultuur die doordringt tot elk punt in de waardeketen, niet alleen intern, maar ook extern met leveranciers en partners, kan ertoe bijdragen dat er consistent wordt voldaan aan de verwachtingen van de klant. In dit whitepaper worden een aantal essentiële aandachtsgebiedengebieden besproken die van kwaliteit een kerncompetentie kunnen maken.
Download het gratis whitepaper: Kwaliteit als concurrentievoordeel in de voedingsmiddelenindustrie hier
Bron: Infor - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Mosa Meat start pilot-fabriek op Brightlands campus
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Starbucks opent elke drie dagen nieuwe vestiging in India
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan