Just Eat Takeaway en Domino's Pizza breiden hun samenwerking in Verenigd Koninkrijk uit

LONDEN - Domino's Pizza breidt de exclusieve samenwerking met maaltijdbezorger Just Eat Takeway in het Verenigd Koninkrijk en Ierland verder uit. Dat meldt Just Eat Takeaway op haar website.

Na een succesvolle proefperiode van 6 maanden in 100 winkels dit jaar, wordt de samenwerking uitgerold naar meer dan 1.000 winkels en met nog eens 200 vestigingen voor eind 2022. De exclusieve samenwerking betekent dat Just Eat Takeaway de enige partij voor bezorging is die Domino's Pizza aan klanten aanbiedt. Klanten plaatsen hun bestelling via de app van Just Eat Takeaway.

"We zijn verheugd om deze uitbreiding van ons exclusieve Just Eat Partnership aan te kondigen. Domino's is erop gericht klanten veel waar voor hun geld te bieden, evenals heerlijk smakende, gloeiend hete pizza's. Als zodanig was het geweldig om te zien hoe Just Eat-gebruikers Domino's hebben omarmd. De proef heeft ons laten zien hoe een platform als Just Eat ons kan helpen toegang te krijgen tot nieuwe klanten. Met een duidelijke strategie en onze focus op het ontwikkelen van onze eigen digitale platforms naast het landelijke Just Eat-partnerschap, zijn we ervan overtuigd dat we ervoor zullen blijven zorgen dat niemand levert zoals die van Domino", aldus Elias Diaz Sese, CEO (op interim-basis) van Domino's Pizza Group.

"We zijn verheugd om onze exclusieve samenwerking uit te breiden tot meer dan 1.000 Domino's-winkels, na een succesvolle proefperiode. Als toonaangevend platform voor voedselbezorging bevinden we ons in een sterke positie om zo'n geliefd pizzamerk te helpen meer klanten in het hele land te bereiken. Het partnerschap komt te midden van een periode van snelle groei voor Just Eat, wat aangeeft dat we ons blijven inzetten om onze 19 miljoen klanten een verscheidenheid aan keuze en gemak te bieden", aldus Amy Heather, directeur strategische partnerschappen bij Just Eat Takeaway.





Laatste nieuws