Certificering als doel of als middel?
29 dec 2023 06:03
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
BARENDRECHT - Kent u de meerwaarde van het creëren van een Food Safety Culture binnen uw organisatie? In het artikel ‘Certificering als doel of als middel?’ leest u welke meerwaarde onze auditor Désirée Kamperman ziet voor organisaties als het gaat om het ontwikkelen van bewustwording bij medewerkers.
Bron: DNV - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
29 mrt Aardappelen groeien sneller en beter met LED
-
29 mrt Lidl test hogere supermarktschappen
-
29 mrt China importeert weer wijn uit Australië
-
29 mrt De toegevoegde waarde van Aptean Food & Beverage ERP bij Tony’s Chocolonely
-
29 mrt Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
-
29 mrt Whitepaper: Kwaliteit als concurrentievoordeel in de voedingsmiddelenindustrie
-
28 mrt Jumbo gaat rode paprika, komkommer en bosui zonder plastic verpakking aanbieden
-
28 mrt Wouter Kolk stapt op bij Ahold Delhaize
-
28 mrt Tuinboon maakt chocola in Europa
-
28 mrt Foodwatch stapt naar RCC om misleiding met vrije-uitloopeieren
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan