Webinar | Duurzaamheid gaat het verschil maken in de voedings- en drankensector | Spreker Rabobank

De aandacht van de consument gaat steeds meer uit naar duurzamere voedingskeuzes. Echter, het optimaliseren van uw duurzaamheidsstrategie gaat niet over één nacht ijs. Het verduurzamen van uw bedrijfsprocessen helpt om kosten te drukken, maar de budgetten hiervoor staan onder druk in deze lastige tijden. Wat speelt er in de sector en hoe duurzaam wilt en moet u zijn als voedings- of drankenbedrijf*?

Op 22 maart om 15.00 uur bespreken we dit onderwerp uitgebreid tijdens een webinar samen met Marcel Lambregts van de Rabobank. U ontdekt meer over:

  • Wat duurzaamheid nu eigenlijk is
  • Op welke manieren duurzaamheid kan worden ingezet als concurrentievoordeel
  • Hoe u uw strategie kunt optimaliseren voor een duurzamer productie- en distributieproces
  • Hoe technologie waarde toevoegt om het verschil te maken

Inschrijven of meer informatie over het webinar? Bekijk het hier.

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network





Laatste nieuws