Webinar | Duurzaamheid gaat het verschil maken in de voedings- en drankensector | Spreker Rabobank
15 mrt 2023 06:07
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
De aandacht van de consument gaat steeds meer uit naar duurzamere voedingskeuzes. Echter, het optimaliseren van uw duurzaamheidsstrategie gaat niet over één nacht ijs. Het verduurzamen van uw bedrijfsprocessen helpt om kosten te drukken, maar de budgetten hiervoor staan onder druk in deze lastige tijden. Wat speelt er in de sector en hoe duurzaam wilt en moet u zijn als voedings- of drankenbedrijf*?
Op 22 maart om 15.00 uur bespreken we dit onderwerp uitgebreid tijdens een webinar samen met Marcel Lambregts van de Rabobank. U ontdekt meer over:
- Wat duurzaamheid nu eigenlijk is
- Op welke manieren duurzaamheid kan worden ingezet als concurrentievoordeel
- Hoe u uw strategie kunt optimaliseren voor een duurzamer productie- en distributieproces
- Hoe technologie waarde toevoegt om het verschil te maken
Inschrijven of meer informatie over het webinar? Bekijk het hier.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Mosa Meat start pilot-fabriek op Brightlands campus
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Starbucks opent elke drie dagen nieuwe vestiging in India
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan