Webinar Aptean & Microsoft: De impact van technologie op operationele efficiëntie en financiële veerkracht in de foodindustrie

05-06 06:05 | bron: FoodPro Network

ETTEN-LEUR - Wat zijn kostenbesparende maatregelen? Waar zijn efficiëntieverbeteringen mogelijk? Waar kun je risico’s beperken en waar kun je kansen benutten om groei te stimuleren? Dit zijn kritieke business vragen die ontstaan als gevolg van de huidige externe marktdruk en economische onzekerheden waar voedings- en drankenbedrijven mee te maken hebben. Bedrijven zoeken daarom naar manieren om dat te compenseren met interne efficiëntie en financiële veerkracht.

Ontdek meer over de meest effectieve strategieën, tijdens een webinar op donderdag 8 juni met Joris Kolff van Aptean en Giel Cuijpers van Microsoft.

We gaan uitgebreid en specifiek in op deze vragen:

  • Hoe je operationele voordelen en flexibiliteit kunt behalen door modernisering van je bedrijfsprocessen
  • De mogelijkheden die het Microsoft platform biedt om risico’s te beperken, kosten te besparen en kansen te benutten
  • Wat nieuwe technieken, zoals AI, kunnen betekenen voor productiebedrijven in de F&B sector

Met het Microsoft Dynamics 365 cloud platform als basis heeft ieder bedrijf realtime beschikking tot informatie in een veilige en altijd up-to-date omgeving. Food & Beverage functionaliteit zorgt daarnaast dat voedsel- en drankenbedrijven specifieke processen kunnen stroomlijnen om onder andere kosten te besparen en afval te verminderen door efficiëntie op de werkvloer.

Hoe zorg je voor een toekomstbestendig bedrijf, zelfs als de markt uitdagend is? Ontdek het tijdens het webinar op 8 juni om 10.00 uur. Inschrijven kan hier.

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
22 sep 2024: Wat staat er hoog op de agenda van de voedingsmiddelenindustrie?
22 sep Zuivelproducten en groenten dalen in prijs
22 sep Een derde Nederlanders kiest vaker voor vis in plaats van vlees vanwege duurzaamheid
22 sep Berekening van Nutri-Score op de verpakking
22 sep Help risico's te beperken, geld te besparen en omzet te verhogen met ERP-software voor voedsel en dranken
22 sep Maak impact als Adviseur QA
21 sep Supermarkten klagen over te lage vergoeding voor statiegeldflessen
21 sep Nederlandse kottervisserij draait weer met verlies
21 sep Carrefour doet overname in Spanje
21 sep Aardappelen van PLUS standaard biologisch
21 sep VanDrie Group en F&F tekenen overeenkomst over samenwerking
21 sep De nieuwste concepten van Albert Heijn in Arnhem
21 sep IDC-perspectief: hoe Amalthea AI inzet om de opbrengsten en winstgevendheid te verbeteren
21 sep Wil jij, net zoals Johan, iedere dag impact maken in de foodsector?
20 sep België moet vele miljoenen innen van multinationals na taksvonnis
20 sep Bietencampagne weer gestart
20 sep Jumbo wil naar 50 winkels in België
20 sep BTW op groenten en fruit en suikerbelasting is aan het nieuwe kabinet
20 sep Gratis schoolmaaltijden blijven ook in 2024 beschikbaar
20 sep Hoe een ERP voor voedselproductie de 6 belangrijkste stappen in de productie van producten vergemakkelijkt
20 sep Schrikken klanten terug van groenten en fruit in bulk? (video)
19 sep Frankrijk en Duitsland willen krimpflatie verbieden
19 sep Nieuwe topstructuur FrieslandCampina
19 sep Kabinet reserveert 50 miljoen euro om de biologische markt te stimuleren
19 sep Voedselverspillingsgedrag veranderen met informatie over houdbaarheid op verpakkingen
Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?