Nationale Kaasweek van 26 mei t/m 1 juni 2023

26-05 12:05 | bron: FoodPro Network

WOERDEN - Van huis uit zijn ondernemers in kaas, dat kan zijn met een winkel, venter of ambulante handel, trots op hun vak en de exclusieve producten die niet in de supermarkt zijn te vinden. Eén keer per jaar laten zij dat tijdens de Nationale Kaasweek extra zien door het product kaas extra in de schijnwerpers te zetten.

Tijdens de Nationale Kaasweek gaan de deelnemende ondernemers hun klanten verassen met heerlijke aanbiedingen en cadeaus. “Lokale foodspecialiteitenwinkels, marktkramen en venters zijn de pareltjes waar de consument een groot assortiment en écht onderscheidende kazen kan vinden. Daarnaast is de consument in deze winkels verzekerd van het feit dat de mensen achter de toonbank goed getraind en gepassioneerd zijn en echt alle details kunnen vertellen waar de kazen zijn gemaakt en welke fantastische verhalen erbij horen. Kaasspecialisten doen dan ook niks liever dan deze kennis te delen met hun klanten. En hoe raar het ook klinkt, als je eenmaal het leuke verhaal achter de kaas weet, dan smaakt hij toch lekkerder” aldus Rick Brantenaar, directeur van Stichting Foodspecialiteiten Nederland.

Maar liefst 80 kaasspecialisten doen mee aan deze week. Op de website www.kaasweek.nl zijn alle deelnemers terug te vinden.

De organisatie is in handen van Stichting Foodspecialiteiten Nederland. Deze stichting heeft ten doel: het adviseren, stimuleren en ondersteunen van activiteiten, die tot gevolg hebben dat de kwaliteit van het zelfstandig ondernemerschap in de detailhandel in foodspecialiteiten verder vergroot wordt. Stichting Foodspecialiteiten Nederland is een onderdeel van Vakcentrum.

 

Bron: Stichting Foodspecialiteiten Nederland





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
06 jun Verduurzaming: voorkom een veelkoppig monster binnen de totale supply chain
06 jun Training: Meester worstmaker
05 jun Veel Nederlanders onderschatten hun gebruik van suiker
05 jun Analisten: opsplitsen Just Eat Takeaway dringend nodig
05 jun Opnieuw verzoeningsvergadering gepland bij Delhaize
05 jun Overname Imperial en Stegeman afgeblazen
05 jun Driekwart ondernemers kan hogere kosten niet doorberekenen
05 jun Webinar Aptean & Microsoft: De impact van technologie op operationele efficiëntie en financiële veerkracht in de foodindustrie
05 jun Het nut van een duurzaam hygiënisch vloersysteem (video)
02 jun Bakkers dreigen met staking vanwege te laag loonbod
02 jun Heineken haalt posters weg omdat modellen te jong lijken
02 jun Thuisbezorgd.nl vergroot inzet voor duurzame verpakkingen tijdens UEFA-finales deze zomer
02 jun Jumbo gaat stoppen met sponsoring Max Verstappen
02 jun Auchan verkoopt supermarkten aan franchisenemers
02 jun Leden FNV en CNV stemmen in met nieuwe cao Zuivel
02 jun Bizerba Nederland verhuist naar Hengelo
02 jun Voorkom fouten in je HACCP- en kwaliteitsregistraties
02 jun Het beknopte softwareoverzicht voor de voedingsindustrie
01 jun Boodschappen 12,8 procent duurder
01 jun Hoe ziet de voedingsindustrie eruit in Polen?
01 jun 6 tactieken om kosten te besparen met voedselproductie software
01 jun Ucrete industrievloeren: snelle vloerplaatsing zowel bij nieuwbouw als bij renovatie
01 jun Traceerbaarheid als sleutel tot succes in de foodbranche met KING ERP Online
31 mei Bij COOP Zwitserland zijn de boodschappen maar 1,2 procent duurder geworden
31 mei Challengetesten: zo win je de strijd
Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?