Barbell Butcher’s Beef Jerky nice to meat you!

BREDA - Een oeroud en verantwoord tussendoortje met een bijzonder laag vetgehalte gaat de Nederlandse markt veroveren. Beef Jerky, gedroogde en gezouten reepjes echte biefstuk, geproduceerd in Nederland door Barbell Butcher.

Drogen is de oudste manier om voedsel te conserveren en gedroogd vlees is de oudst bekende vorm van gedroogd voedsel. In Amerika, Australië, Hong Kong, Japan en Canada behoort Beef Jerky tot een dagelijkse snack, in Zuid Afrika is het product bekend onder de naam biltong. Een verdere uitleg van Beef Jerky is niet nodig met een totale marktomvang van 3 miljard euro per jaar.

Barbell Butcher introduceert de eerste gezonde variant van Beef Jerky In Nederland. Mark Broers, oprichter van Barbell Butcher: "Onze Beef Jerky is de snack zonder schuld, bevat weinig vet, zit vol eiwitten (47,6 gram per 100 gram) en daarbij ook nog eens heerlijk van smaak! In Amerika behoort Beef Jerky tot de dagelijkse snacks van jong en oud. In Nederland wordt de markt voor deze snack groter en groter. De algehele verwachting is dan ook dat de markt voor Beef Jerky zich in een razend tempo zal ontwikkelen’’.

Barbell Butcher’s Beef Jerky is op steeds meer plekken in Nederland te vinden. Waaronder in outdoor winkels, sportscholen en webshops.


Meer informatie over deze gezonde snack vindt u op
www.BarbellButcher.nl





Laatste nieuws