Smaakstudie en onderzoekinnovatie voor nieuwe inzichten

ALMERE - Hoe meet u de smaakbeleving, het nieuwste food concept, een receptuur of aanpassingen van uw product? Uw resultaat, scores of product-adaptaties komen feilloos in beeld aan de hand van onze innovatieve tests.

Face-to-Face werkt

In de wereld van marktonderzoek ontstaat steeds meer het besef dat voor een betrouwbaar beeld van de consument de meting moet plaatsvinden op het moment van beleving. Bij ons kunt u daar altijd voor terecht, Mobiel Centre Marktonderzoek is één van de sterkste partners voor face-to-face onderzoek in Nederland. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze onderscheidende F2F® expertise en innovaties.

Sensorisch soeponderzoek

Zo verrichten we binnenkort voor de Universiteit Utrecht een smaakonderzoek waarvoor 240 respondenten worden gerekruteerd uit ons consumenten smaakpanel. Tijdens dit onderzoek worden op het moment van proeven op onze Test Centres unieke effecten vastgelegd die als basis gaan dienen voor een wetenschappelijke studie. Protocollen zijn leading voor de uitvoering en als het aankomt op uiterst betrouwbaar verzorgde smaak- en producttesten verdienen onze methodes, aanpak en teams zeker de voorkeur.

√ Alleen dan zijn de juiste conclusies mogelijk.

Alle soorten smaaktesten

In de afgelopen weken verzorgden onze teams weer verschillende sensorische tests. Bijvoorbeeld voor diverse koekproducten en gebakjes. Na street-interception vond de beoordeling plaats in onze Test Centres. Deze zijn landelijk gespreid, voor een beter beeld van de consument. Er was ook een omvangrijk marktonderzoek naar donuts. De respondenten kwamen hiervoor speciaal naar de Test Centres op uitnodiging via ons online panel. Voor het bereiden van vlees en groenten hebben we in-home een baktest uitgezet. Met een hoge doorloopsnelheid dankzij onze eigen logistieke keten.

√ Onze tests zijn altijd 100% gericht en exclusief voor u.

BIG DATA + FIELD DATA

Wij hebben net een unieke pilot uitgevoerd in het retail-kanaal. Hierin wordt face-to-face gecollecteerde data vanaf de winkelvloer tegelijkertijd gekoppeld aan big data. Een meer dan waardevolle combinatie van gegevens. De daadwerkelijke beleving / perceptie / sentiment op respondentniveau is daarmee nu gekoppeld aan de databank van de opdrachtgever. Voor dit project hebben wij uiteraard de F2F® datacollectie tools zelf op maat ontwikkeld, getest en ingezet.

√ Een bijzondere mix die leidt tot nieuwe insights en profits.

Proeven of een pilot proberen?

Wilt u meer weten over de beste onderzoeksmogelijkheden? Van smaak, productvarianten, (om)verpakking, kleuren, displays, schapformule, reis- en verblijfservaring tot winkelbeleving, billboard, commercial, site, banners en apps. Op één van uw locaties, in alle vestigingen, onderweg van A naar B, of op onze landelijk gespreide Test Centres.

Neem contact op met ons

Iedere vorm van onderzoek-op-maat is bij ons mogelijk. En betaalbaar. In het kanaal, thuis, online, in consumentenpanels, op Test Centres, tijdens beurzen en evenementen, bij het confrontatie, aankoop-, gebruiks- of reflectiemoment.

√ U beschikt bij ons over landelijke spreiding (uniek), exclusiviteit, beslissende face-to-face benadering, test methoden, rapportages en analyses.

√ U kunt bij ons ook terecht voor second opinions.

√ Klik HIER voor ons artikel over exclusief marktonderzoek.

Wij zijn lid van ESOMAR, de MarktOnderzoekAssociatie en de Research Keurmerkgroep en zijn ISO-genormeerd 9001:2008 | 20252 | 26362.

Mobiel Centre Marktonderzoek werkt o.a. in opdracht van:

FOOD

o.a. Coca-Cola, Remia, FrieslandCampina, Smilde Foods, Vezet, Nestlé, Intertaste, Van der Meulen, A-ware Bouter Cheese, Banketgroep, Sara Lee, Heineken, Struik, Johma, Continental Candy Industries, Hellema Hallum en Jacobs Douwe Egberts Professional.

RETAIL

o.a. Albert Heijn, HEMA, NS Retail, Etos, MAKRO, Sligro, Schiphol Group, Die 2 Brüder en Jumbo.

www.mobielcentre.nl





Laatste nieuws