Webinar: Risicoanalyse grondstoffen: hoe doet u dat?

KAATSHEUVEL - Elk levensmiddelenbedrijf is verantwoordelijk voor de voedselveiligheid van de grondstoffen die het inkoopt. De Europese Commissie verplicht een risicoanalyse grondstoffen. De NVWA zorgt voor naleving van de wet en geeft praktische invulling aan deze eis met het informatieblad 64/65.
 
Het opstellen van een risicoanalyse kan een heel karwei zijn, waarbij u moet onderzoeken wat de voedselveiligheidsgevaren zijn van al uw ingrediënten. Wilt u meer weten over hoe u dit doet? Volg dan het webinar van Riskplaza op dinsdag 13 juni om 11.00 uur.
 
Zorg dat uw grondstoffen voedselveilig zijn en voldoe aan de regels. Meld u aan voor het webinar Gevarenanalyse: hoe doe je dat?. In dit webinar leert u in vijftig minuten:

  • welke grondstofgegevens u nodig heeft
  • hoe u de gevaren kan identificeren
  • hoe u het risico kan bepalen
  • hoe u de gevaren kunt beheersen
  • hoe u Riskplaza Audit+ certificering behaalt 


Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan de deskundigen Manoeska Lintsen en Jori Broens. Deelname aan het webinar is gratis.
 
Exclusief voor u als kijker bieden wij u de mogelijkheid uzelf in te schrijven voor een gratis sneak preview: een tijdelijk account waarin u de zeer recente Riskplaza wijzigingen kunt inzien.

Datum: 13 juni 2017

Aanvang: 11:00

Duur: 00.50

 




Laatste nieuws