Vacature: Manager Quality Assurance

BODEGRAVEN - Vepo Cheese (1920), een familiebedrijf met 170 medewerkers, is gespecialiseerd in het versnijden, raspen en verpakken van kaas. Het uitgebreide assortiment Hollandse en Europese kaassoorten wordt, middels een zeer grote diversiteit aan verpakkings- en productiemogelijkheden, afgezet in de retail, foodservice en bij industriële verwerkers. De kracht van de onderneming: klantgerichtheid, service, knowhow en vooral passie voor het vak. Op de twee productielocaties, gevestigd te Bodegraven en Oudewater, wordt continu geïnvesteerd in de nieuwste technologieën om zo op een proactieve wijze onze klanten te kunnen blijven bedienen.

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent de motiverende leider van het kwaliteitsteam en van A tot Z verantwoordelijk voor de uitvoering van het kwaliteitsbeleid. De taken en verantwoordelijkheden die hier verder uit voortvloeien zijn:

  • Geven van leiding en sturing aan het kwaliteitsteam;
  • Vertalen van klant- en normeisen naar praktische werkwijzen en er mede voor zorgen dat er iedere dag audit-proof gewerkt wordt;
  • Zorgdragen voor het verzamelen, analyseren en rapporteren van gegevens voor het kwaliteitshandboek, managementrapportages en audit-rapporten;
  • Adviseur van management en directie.

Kandidaat profiel

  • HBO/WO diploma, een food gerichte opleiding heeft de voorkeur;
  • Enkele jaren werkervaring als eindverantwoordelijke op het gebied van Quality Assurance;
  • Leidinggevende die het kwaliteitsteam stimuleert, motiveert, begeleidt en aanstuurt;
  • Je bent instaat om jouw visie en passie voor kwaliteit over te dragen op de rest van de organisatie;
  • Kennis van en praktische ervaring met de gangbare kwaliteitsmanagementsystemen (HACCP, BRC en IFS);
  • Prettige gesprekspartner die duidelijk en helder communiceert (Engels vereist, Duits sterke pré).

Competenties

Motivator, flexibel, innovatief, besluitvaardig en resultaatgericht.

Reageren

Ben je een bevlogen Manager Quality Assurance die op zoek is naar een functie binnen een moderne, financieel gezonde organisatie? Dan nodig ik je graag uit om contact met ons op te nemen! Contactpersoon Petra Smit, telefoonnummer 06-38675792 / email p.smit@foodrecruit.nl.

Locatie

 
Bodegraven
 
Contactpersoon
 
Petra Smit
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Foodrecruit aanvaardt geen ongevraagde aanbiedingen van kandidaten. CV's van kandidaten die zonder zoekopdracht van Foodrecruit worden toegestuurd worden gezien als eigendom van Foodrecruit. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval van plaatsing van deze kandidaat.




Laatste nieuws