Machines voor de voedings- en drankenindustrie

EINDHOVEN - Veilinghuis Industrial Auctions, gespecialiseerd in online veilingen voor de voeding- en drankenindustrie, bereikt met zijn veilingen de hele wereld. Met veel toewijding, een professioneel, gepassioneerd team en een no-nonsens mentaliteit wordt er dan ook wekelijks meer succes geboekt.

Online veilingbureau

Industrial Auctions is een online veilingbureau dat zich gespecialiseerd heeft in het veilen van machines, inventaris en goederen voor de complete voedings- en drankenindustrie. Iedereen die machines wil kopen of verkopen, kan bij het bedrijf terecht.

Procedure

“Allereerst maken wij uitgebreide beschrijvingen van de machines, verzorgen we kwalitatief goede foto’s en waar mogelijk maken we ook filmpjes en eventueel ook handleidingen van alle veilingwaar”, legt directeur Ad van Kollenburg de veilingprocedure uit. “Daarna wordt er een nationale en internationale marketingcampagne gestart, waarbij geïnteresseerden uit de hele wereld de veiling kunnen volgen en kunnen bieden. Voor de sluiting van de veiling wordt er nog een kijkdag georganiseerd, waarop men de machines kan aanschouwen en inspecteren. Wij zijn een volledig dienstverlenend bedrijf. Desgewenst kunnen wij kopers ook helpen met demonteren, laden en transporteren.”

Registreer u op de website
Na het registreren op de website is het mogelijk biedingen te plaatsen op de vele apparatuur die het online veilingbureau in heel Europa aanbiedt. Met slechts een paar klikken kunnen bedrijven eigenaar zijn van complete productielijnen of losse machines.

Specialisatie

Door zich enkel te richten op de voedings- en drankenindustrie kan Industrial Auctions zowel opdrachtgevers als kopers beter ontzorgen. Het veilingbureau is een bekende naam in deze industrie en kent de machines die het verkoopt.

www.industrial-auctions.com





Laatste nieuws