Evenementen


Aankomende evenementen
Evenementen archief
10-11-2022 Kennisevent ‘Management Review’ - Den Bosch
02-11-2022 Wat staat er hoog op de agenda van de voedingsmiddelenindustrie? - Webinar
30-06-2022 Verhoog winstgevendheid en efficiëntie met een Food ERP oplossing - Webinar
30-06-2022 Verhoog winstgevendheid en efficiëntie met een Food ERP oplossing - Webinar
16-06-2022 Air Liquide’s Food Day - Melle
08-06-2022 Strategisch Food & Beverage Business Event - Maarssen
12-05-2022 Ucrete industrievloeren: Veilige antislipvloeren voor de voedingsindustrie - Webinar
21-04-2022 BRCGS Ethical Trade & Responsible Sourcing: Waar te beginnen? - Webinar
21-04-2022 BRCGS Ethical Trade & Responsible Sourcing: Waar te beginnen? - Webinar
12-04-2022 Event bij LaBan Foods | Verhoog winstgevendheid en efficiëntie met digitalisering - Bodegraven
12-04-2022 Event bij LaBan Foods | Verhoog winstgevendheid en efficiëntie met digitalisering - Bodegraven
06-04-2022 Snel en duurzaam een industrievloer plaatsen of renoveren in de voedingsindustrie - Webinar
17-03-2022 Een ERP implementatie: Hoe overwin je de uitdagingen? - Webinar
17-03-2022 Een ERP implementatie: Hoe overwin je de uitdagingen? - Webinar
21-02-2022 Training Lead Auditor FSSC/ISO 22000 - Rotterdam
21-02-2022 Training Lead Auditor FSSC/ISO 22000 - Rotterdam
08-02-2022 De nieuwste generatie software voor de digitalisering van jouw foodbedrijf - Webinar
08-02-2022 De nieuwste generatie software voor de digitalisering van jouw foodbedrijf - Webinar
25-11-2021 Industrieel Waterbeheer in voedings- en drankenindustrie - Webinar
25-11-2021 Industrieel Waterbeheer in voedings- en drankenindustrie - Webinar
18-11-2021 Vooraadbeheer en traceability met Aptean Food & Beverage ERP - Webinar
16-11-2021 De nieuwste generatie ERP software voor de digitalisering van jouw voedselbedrijf - Webinar
11-11-2021 Verdiep je expertise van Listeria - Wageningen
10-11-2021 Verdiep je expertise van Listeria - Wageningen
09-11-2021 Digitalisering in de drankensector - Webinar
01-07-2021 Online sessie | Het recept tot succes voor jouw foodbedrijf - Webinar
01-07-2021 Online sessie | Het recept tot succes voor jouw foodbedrijf - Webinar
10-06-2021 Webinar Allergenenmanagement 10 juni - Webinar
09-06-2021 Online sessie | Transparantie en beschikbaarheid van informatie in de visketen - Webinar
26-05-2021 Online sessie | Duurzaamheidsuitdagingen in de voedingsindustrie - Webinar
26-05-2021 Online sessie | Duurzaamheidsuitdagingen in de voedingsindustrie - Webinar
25-05-2021 Webinar over digitale ethiek in agri food business - Webinar
25-05-2021 Webinar over digitale ethiek in agri food business - Webinar
11-05-2021 WUR-Webinar: Geeft Artificial Intelligence antwoord op Agrifood uitdagingen? - Webinar
11-05-2021 WUR-Webinar: Geeft Artificial Intelligence antwoord op Agrifood uitdagingen? - Webinar
11-05-2021 Vooraadbeheer en traceability in de AGF met Aptean Food & Beverage ERP - Webinar
22-04-2021 Webinar: Het belang van een vloer en afwatering in de voedingsindustrie - Webinar
22-04-2021 Optimale tracering en kwaliteitscontroles voor de bakkerijsector - Webinar
25-03-2021 Webinar: Digitalisering in de drankensector en horeca groothandel - Webinar
11-03-2021 Enterprise ontbijtsessie voor foodbedrijven: Inzicht in de supply chain en controle over de fabrieksomgeving - Webinar
02-03-2021 Webinar | Aptean Process Manufacturing OEE - Webinar
02-03-2021 Webinar | Aptean Process Manufacturing OEE - Webinar
10-02-2021 Webinar: Digitalisering in de vis- en vleessector - Webinar
10-02-2021 Webinar: Digitalisering in de vis- en vleessector - Webinar
27-01-2021 Webinar: Business Intelligence voor de food branche - Webinar
27-01-2021 Webinar: Business Intelligence voor de food branche - Webinar
25-11-2020 Normkennis ISO 22000/FSSC Training - Landgoed De Rosep, Oisterwijk
13-05-2020 Webinar: Leveranciersaudits op afstand - Webinar
13-05-2020 Webinar: Leveranciersaudits op afstand - Webinar
29-04-2020 Webinar: Voedselveiligheid & Covid-19 - Webinar
29-04-2020 Webinar: Voedselveiligheid & Covid-19 - Webinar
25-03-2020 Workshop: Social Media in de voedingsindustrie - Breda
17-10-2019 Infosessie: Hoe inzicht in de toeleveringsketen leidt tot meer consumentenvertrouwen - Antwerpen
02-10-2019 Workshop: Social Media in de voedingsindustrie - Goirle
24-07-2019 Online veiling machines voedingsindustrie - Online (let op veiling tot 24 juli 14.00)
03-07-2019 Workshop: Social Media in de voedingsindustrie - Goirle
23-05-2019 Workshop disposable cleaning - Enschede
21-05-2019 Workshop disposable cleaning - Winschoten
16-05-2019 Workshop disposable cleaning - Hilversum
24-01-2019 Workshop disposable cleaning - Enschede
11-12-2018 Workshop disposable cleaning - Hilversum
15-11-2018 BRC Global Standard-Food Safety - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
12-10-2018 Gevarenanalyse Grondstoffen en Processen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
10-10-2018 Interne Audit Pro - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
09-10-2018 IFS INTERNATIONAL FEATURED STANDARDS – FOOD - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
03-10-2018 Masterclass Foodfraud - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
28-09-2018 Masterclass Fooddefense - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
27-09-2018 Allergenenbeheersing met VITAL - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
25-09-2018 ISO22000 / FSSC 22000 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
14-09-2018 Etiketteren van Levensmiddelen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
10-09-2018 Preventive Controls Qualified Individual For Human Food - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 4 personen van één bedrijf.)
07-09-2018 RiskPlaza Grondstoffen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
05-09-2018 INTRAFOOD:18 Vakbeurs voor ingrediënten voor de voedingsindustrie - KORTRIJK XPO
29-06-2018 Interne Audit Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
26-06-2018 QA online Base - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
26-06-2018 QA-Online – Gevarenidentificatie en Risicoanalyse grondstoffen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
12-06-2018 Toegepaste Microbiologie voor Foodmanagers - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
17-05-2018 Cold chain Seminar - HIGH TECH CAMPUS, 5656 AE Eindhoven, Nederland
11-04-2018 Masterclass FSSC 22000 versie 4 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
15-02-2018 Safe Quality Food (SQF) - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
06-02-2018 Cursus Transitie ISO 17025:2017 - Hotel Golden Tulip Keyser, Keizerstraat 5, 4811 HL Breda
23-11-2017 Food Technologie - module 3 Simulatie en BALL methode - Ellab Benelux BV, Welbergweg 17, 7556 PE Hengelo
16-11-2017 Food Technologie - module 2 Procesontwerp - Ellab Benelux BV, Welbergweg 17, 7556 PE Hengelo
15-11-2017 International Featured Standards – Food - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
09-11-2017 Food Technologie - module 1 - Ellab Benelux BV, Welbergweg 17, 7556 PE Hengelo
31-10-2017 Cursus ISO 17025:2005 praktisch interpreteren - Hotel Golden Tulip Keyser, Keizerstraat 5, 4811 HL Breda
26-09-2017 Vakbeurs Foodspecialiteiten - Expo Houten
26-09-2017 QBIF - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
20-09-2017 Miljoenenontbijt 2017 - Theater Diligentia - Den Haag
16-05-2017 Webinar: Beloftes op je verpakking: wat mag wel en wat mag niet? - Webinar
13-05-2017 Food&Beverage missie met focus op e-commerce naar Shanghai, China - Shanghai
04-05-2017 Masterclass FSSC 22000 versie 4 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
28-03-2017 Webinar: Kwaliteitsmanagement zonder gedoe, hoe doe u dat? - Webinar
21-03-2017 Masterclass | Brand & Programme Activation - Den Bosch
24-02-2017 'Veilig gebruik van industriële gassen' - Vineyard Food & Drinks, Atoomweg 63, Utrecht
02-02-2017 Workshop: Foodcontacts (gratis) - UTRECHT
27-01-2017 Het zal nooit meer hetzelfde zijn - Bladel
09-12-2016 'Veilig gebruik van industriële gassen' - Laakdaal (BE)
25-11-2016 TOEGEPASTE MICROBIOLOGIE VOOR FOODMANAGERS - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
17-11-2016 Training Plaagdierpreventie en Wetgeving - Trainingcenter Lagerwey, Fokkerstraat 18 Veenendaal
27-10-2016 BRC GLOBAL STANDARD FOOD SAFETY - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
21-10-2016 PRAKTISCH LEIDINGGEVEN VOOR STARTENDE MANAGERS - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
19-09-2016 MFC-Event - Evenementenhal Gorinchem
14-09-2016 PRAKTISCH LEIDINGGEVEN VOOR MANAGERS - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
08-09-2016 Training Plaagdierpreventie & Wetgeving - VEENENDAAL
14-06-2016 Symposium: Competenties, voedselveiligheid en aansprakelijkheid - Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Stationsweg 7, Zwolle
01-06-2016 HACCP-TEAMLEDEN BASIS - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
01-06-2016 LEVERANCIERSAUDIT - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
01-06-2016 RISKPLAZA GRONDSTOFFEN - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
23-05-2016 Etiketteren van Levensmiddelen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
17-05-2016 ISO22000 / FSSC 22000 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
12-05-2016 INTERNE AUDIT PRO - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
05-05-2016 FoodPro aanwezig op SIAL 2016 - SHANGHAI
25-04-2016 INTERNE AUDIT BASIS - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
14-04-2016 Gevarenanalyse grondstoffen en processen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
13-04-2016 Communicatie - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
14-12-2015 BRC Global Standard-Food Safety - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
07-12-2015 Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
03-12-2015 Praktisch leidinggeven voor Managers - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
25-11-2015 Praktisch Leidinggeven voor Startende Managers - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
19-11-2015 Etiketteren van Levensmiddelen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
09-11-2015 Interne Auditor Pro - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
09-11-2015 Interne Auditor Pro - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
05-11-2015 Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
04-11-2015 ISO22000/FSSC22000 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
19-10-2015 BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials(IOP) - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
09-10-2015 Communicatie voor managers in de voedingsindustrie - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
08-10-2015 Gevarenanalyse Grondstoffen en Processen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
17-09-2015 Interne Auditor Pro - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
10-09-2015 BRC Global Standard-Food Safety - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
07-09-2015 Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
04-09-2015 Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
03-09-2015 Toegepaste Microbiologie voor Foodmanagers - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
18-06-2015 Workshop BRC7 - Antwerpen & Gent
10-06-2015 Workshop BRC7 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
21-05-2015 Workshop BRC7 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
19-05-2015 Workshop BRC7 - Antwerpen & Gent
19-05-2015 Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
28-04-2015 Expert Course Manager in Food - Omgeving Breda, Antwerpen of Zwolle
07-04-2015 Workshop BRC7 - Antwerpen & Gent
26-03-2015 Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany
19-03-2015 Retail Tour USA & GlobalShop 2015 - Las Vegas, Los Angeles & San Francisco
04-03-2015 Riskplaza Grondstoffen - FoodCampus trainingcentrum Kaatsheuvel of incompany
02-02-2015 Extra workshops BRC 7 - Kaatsheuvel & Antwerpen
17-11-2014 Toegepaste Microbiologie voor Foodmanagers - Omgeving Breda
16-10-2014 Gevarenanalyse Grondstoffen en Processen - Omgeving Breda
06-10-2014 PeQasus Specificatiebeheer - Omgeving Breda
29-09-2014 International Featured Standards – Food - Omgeving Breda, Antwerpen of Zwolle of in-company
25-09-2014 Cursus Allergenenmanagement - Renswoude
22-09-2014 Interne Auditor Pro - Omgeving Breda
12-09-2014 BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials (IOP) - Omgeving Breda
09-09-2014 Cursus Voedselallergie voor Foodservice - Nieuwegein
20-05-2014 Interne Auditor Basis - Omgeving Breda
15-05-2014 Etiketteren van Voedingsmiddelen - Omgeving Breda
24-04-2014 Allergenenmanagement - Renswoude
17-04-2014 Interne Auditor Pro - Omgeving Breda
26-03-2014 Praktisch leidinggeven voor Startende Managers in de voedingsindustrie - Omgeving Breda
25-03-2014 De BRC Global Standard-Food Safety - Omgeving Breda
21-03-2014 Interne Auditor Basis - Omgeving Breda
20-03-2014 FoodPro bijeenkomst: onbewust consumentengedrag - Nederland - Breda
13-03-2014 Workshop Food Defense - Omgeving Breda
12-03-2014 BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials (IOP) - Omgeving Breda
25-02-2014 Interne Auditor Pro - Omgeving Breda
26-01-2014 Snoepreisje: ISM in Keulen - Keulen
03-12-2013 Het nieuwe etiketteren - Omgeving Breda
17-11-2013 Horeca Expo 2013 - Flanders Expo, Gent
11-11-2013 Gastronomie 2013 - Jaarbeurs, Utrecht
31-10-2013 Reshaping Trade in Fresh Foods - Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
09-10-2013 MVO ISO26000 en MVO Prestatieladder - Omgeving Breda en Antwerpen
06-06-2013 Onbewust consumentengedrag - Heverlee (Belgium)
16-03-2013 FoodPro bijeenkomst: software, procesoptimalisatie én voedselveiligheid - nog niet bekend
Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?