10-11-2022 |
Kennisevent ‘Management Review’ - Den Bosch |
02-11-2022 |
Wat staat er hoog op de agenda van de voedingsmiddelenindustrie? - Webinar |
30-06-2022 |
Verhoog winstgevendheid en efficiëntie met een Food ERP oplossing - Webinar |
30-06-2022 |
Verhoog winstgevendheid en efficiëntie met een Food ERP oplossing - Webinar |
16-06-2022 |
Air Liquide’s Food Day - Melle |
08-06-2022 |
Strategisch Food & Beverage Business Event - Maarssen |
12-05-2022 |
Ucrete industrievloeren: Veilige antislipvloeren voor de voedingsindustrie - Webinar |
21-04-2022 |
BRCGS Ethical Trade & Responsible Sourcing: Waar te beginnen? - Webinar |
21-04-2022 |
BRCGS Ethical Trade & Responsible Sourcing: Waar te beginnen? - Webinar |
12-04-2022 |
Event bij LaBan Foods | Verhoog winstgevendheid en efficiëntie met digitalisering - Bodegraven |
12-04-2022 |
Event bij LaBan Foods | Verhoog winstgevendheid en efficiëntie met digitalisering - Bodegraven |
06-04-2022 |
Snel en duurzaam een industrievloer plaatsen of renoveren in de voedingsindustrie - Webinar |
17-03-2022 |
Een ERP implementatie: Hoe overwin je de uitdagingen? - Webinar |
17-03-2022 |
Een ERP implementatie: Hoe overwin je de uitdagingen? - Webinar |
21-02-2022 |
Training Lead Auditor FSSC/ISO 22000 - Rotterdam |
21-02-2022 |
Training Lead Auditor FSSC/ISO 22000 - Rotterdam |
08-02-2022 |
De nieuwste generatie software voor de digitalisering van jouw foodbedrijf - Webinar |
08-02-2022 |
De nieuwste generatie software voor de digitalisering van jouw foodbedrijf - Webinar |
25-11-2021 |
Industrieel Waterbeheer in voedings- en drankenindustrie - Webinar |
25-11-2021 |
Industrieel Waterbeheer in voedings- en drankenindustrie - Webinar |
18-11-2021 |
Vooraadbeheer en traceability met Aptean Food & Beverage ERP - Webinar |
16-11-2021 |
De nieuwste generatie ERP software voor de digitalisering van jouw voedselbedrijf - Webinar |
11-11-2021 |
Verdiep je expertise van Listeria - Wageningen |
10-11-2021 |
Verdiep je expertise van Listeria - Wageningen |
09-11-2021 |
Digitalisering in de drankensector - Webinar |
01-07-2021 |
Online sessie | Het recept tot succes voor jouw foodbedrijf - Webinar |
01-07-2021 |
Online sessie | Het recept tot succes voor jouw foodbedrijf - Webinar |
10-06-2021 |
Webinar Allergenenmanagement 10 juni - Webinar |
09-06-2021 |
Online sessie | Transparantie en beschikbaarheid van informatie in de visketen - Webinar |
26-05-2021 |
Online sessie | Duurzaamheidsuitdagingen in de voedingsindustrie - Webinar |
26-05-2021 |
Online sessie | Duurzaamheidsuitdagingen in de voedingsindustrie - Webinar |
25-05-2021 |
Webinar over digitale ethiek in agri food business - Webinar |
25-05-2021 |
Webinar over digitale ethiek in agri food business - Webinar |
11-05-2021 |
WUR-Webinar: Geeft Artificial Intelligence antwoord op Agrifood uitdagingen? - Webinar |
11-05-2021 |
WUR-Webinar: Geeft Artificial Intelligence antwoord op Agrifood uitdagingen? - Webinar |
11-05-2021 |
Vooraadbeheer en traceability in de AGF met Aptean Food & Beverage ERP - Webinar |
22-04-2021 |
Webinar: Het belang van een vloer en afwatering in de voedingsindustrie - Webinar |
22-04-2021 |
Optimale tracering en kwaliteitscontroles voor de bakkerijsector - Webinar |
25-03-2021 |
Webinar: Digitalisering in de drankensector en horeca groothandel - Webinar |
11-03-2021 |
Enterprise ontbijtsessie voor foodbedrijven: Inzicht in de supply chain en controle over de fabrieksomgeving - Webinar |
02-03-2021 |
Webinar | Aptean Process Manufacturing OEE - Webinar |
02-03-2021 |
Webinar | Aptean Process Manufacturing OEE - Webinar |
10-02-2021 |
Webinar: Digitalisering in de vis- en vleessector - Webinar |
10-02-2021 |
Webinar: Digitalisering in de vis- en vleessector - Webinar |
27-01-2021 |
Webinar: Business Intelligence voor de food branche - Webinar |
27-01-2021 |
Webinar: Business Intelligence voor de food branche - Webinar |
25-11-2020 |
Normkennis ISO 22000/FSSC Training - Landgoed De Rosep, Oisterwijk |
13-05-2020 |
Webinar: Leveranciersaudits op afstand - Webinar |
13-05-2020 |
Webinar: Leveranciersaudits op afstand - Webinar |
29-04-2020 |
Webinar: Voedselveiligheid & Covid-19 - Webinar |
29-04-2020 |
Webinar: Voedselveiligheid & Covid-19 - Webinar |
25-03-2020 |
Workshop: Social Media in de voedingsindustrie - Breda |
17-10-2019 |
Infosessie: Hoe inzicht in de toeleveringsketen leidt tot meer consumentenvertrouwen - Antwerpen |
02-10-2019 |
Workshop: Social Media in de voedingsindustrie - Goirle |
24-07-2019 |
Online veiling machines voedingsindustrie - Online (let op veiling tot 24 juli 14.00) |
03-07-2019 |
Workshop: Social Media in de voedingsindustrie - Goirle |
23-05-2019 |
Workshop disposable cleaning - Enschede |
21-05-2019 |
Workshop disposable cleaning - Winschoten |
16-05-2019 |
Workshop disposable cleaning - Hilversum |
24-01-2019 |
Workshop disposable cleaning - Enschede |
11-12-2018 |
Workshop disposable cleaning - Hilversum |
15-11-2018 |
BRC Global Standard-Food Safety - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
12-10-2018 |
Gevarenanalyse Grondstoffen en Processen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
10-10-2018 |
Interne Audit Pro - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
09-10-2018 |
IFS INTERNATIONAL FEATURED STANDARDS – FOOD - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
03-10-2018 |
Masterclass Foodfraud - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
28-09-2018 |
Masterclass Fooddefense - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
27-09-2018 |
Allergenenbeheersing met VITAL - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
25-09-2018 |
ISO22000 / FSSC 22000 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
14-09-2018 |
Etiketteren van Levensmiddelen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
10-09-2018 |
Preventive Controls Qualified Individual For Human Food - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 4 personen van één bedrijf.) |
07-09-2018 |
RiskPlaza Grondstoffen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
05-09-2018 |
INTRAFOOD:18 Vakbeurs voor ingrediënten voor de voedingsindustrie - KORTRIJK XPO |
29-06-2018 |
Interne Audit Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
26-06-2018 |
QA online Base - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
26-06-2018 |
QA-Online – Gevarenidentificatie en Risicoanalyse grondstoffen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
12-06-2018 |
Toegepaste Microbiologie voor Foodmanagers - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
17-05-2018 |
Cold chain Seminar - HIGH TECH CAMPUS, 5656 AE Eindhoven, Nederland |
11-04-2018 |
Masterclass FSSC 22000 versie 4 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
15-02-2018 |
Safe Quality Food (SQF) - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
06-02-2018 |
Cursus Transitie ISO 17025:2017 - Hotel Golden Tulip Keyser, Keizerstraat 5, 4811 HL Breda |
23-11-2017 |
Food Technologie - module 3 Simulatie en BALL methode - Ellab Benelux BV, Welbergweg 17, 7556 PE Hengelo |
16-11-2017 |
Food Technologie - module 2 Procesontwerp - Ellab Benelux BV, Welbergweg 17, 7556 PE Hengelo |
15-11-2017 |
International Featured Standards – Food - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
09-11-2017 |
Food Technologie - module 1 - Ellab Benelux BV, Welbergweg 17, 7556 PE Hengelo |
31-10-2017 |
Cursus ISO 17025:2005 praktisch interpreteren - Hotel Golden Tulip Keyser, Keizerstraat 5, 4811 HL Breda |
26-09-2017 |
Vakbeurs Foodspecialiteiten - Expo Houten |
26-09-2017 |
QBIF - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
20-09-2017 |
Miljoenenontbijt 2017 - Theater Diligentia - Den Haag |
16-05-2017 |
Webinar: Beloftes op je verpakking: wat mag wel en wat mag niet? - Webinar |
13-05-2017 |
Food&Beverage missie met focus op e-commerce naar Shanghai, China - Shanghai |
04-05-2017 |
Masterclass FSSC 22000 versie 4 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
28-03-2017 |
Webinar: Kwaliteitsmanagement zonder gedoe, hoe doe u dat? - Webinar |
21-03-2017 |
Masterclass | Brand & Programme Activation - Den Bosch |
24-02-2017 |
'Veilig gebruik van industriële gassen' - Vineyard Food & Drinks, Atoomweg 63, Utrecht |
02-02-2017 |
Workshop: Foodcontacts (gratis) - UTRECHT |
27-01-2017 |
Het zal nooit meer hetzelfde zijn - Bladel |
09-12-2016 |
'Veilig gebruik van industriële gassen' - Laakdaal (BE) |
25-11-2016 |
TOEGEPASTE MICROBIOLOGIE VOOR FOODMANAGERS - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
17-11-2016 |
Training Plaagdierpreventie en Wetgeving - Trainingcenter Lagerwey, Fokkerstraat 18 Veenendaal |
27-10-2016 |
BRC GLOBAL STANDARD FOOD SAFETY - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
21-10-2016 |
PRAKTISCH LEIDINGGEVEN VOOR STARTENDE MANAGERS - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
19-09-2016 |
MFC-Event - Evenementenhal Gorinchem |
14-09-2016 |
PRAKTISCH LEIDINGGEVEN VOOR MANAGERS - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
08-09-2016 |
Training Plaagdierpreventie & Wetgeving - VEENENDAAL |
14-06-2016 |
Symposium: Competenties, voedselveiligheid en aansprakelijkheid - Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Stationsweg 7, Zwolle |
01-06-2016 |
HACCP-TEAMLEDEN BASIS - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
01-06-2016 |
LEVERANCIERSAUDIT - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
01-06-2016 |
RISKPLAZA GRONDSTOFFEN - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
23-05-2016 |
Etiketteren van Levensmiddelen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
17-05-2016 |
ISO22000 / FSSC 22000 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
12-05-2016 |
INTERNE AUDIT PRO - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
05-05-2016 |
FoodPro aanwezig op SIAL 2016 - SHANGHAI |
25-04-2016 |
INTERNE AUDIT BASIS - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
14-04-2016 |
Gevarenanalyse grondstoffen en processen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
13-04-2016 |
Communicatie - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf) |
14-12-2015 |
BRC Global Standard-Food Safety - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
07-12-2015 |
Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
03-12-2015 |
Praktisch leidinggeven voor Managers - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
25-11-2015 |
Praktisch Leidinggeven voor Startende Managers - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
19-11-2015 |
Etiketteren van Levensmiddelen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
09-11-2015 |
Interne Auditor Pro - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
09-11-2015 |
Interne Auditor Pro - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
05-11-2015 |
Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
04-11-2015 |
ISO22000/FSSC22000 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
19-10-2015 |
BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials(IOP) - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
09-10-2015 |
Communicatie voor managers in de voedingsindustrie - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
08-10-2015 |
Gevarenanalyse Grondstoffen en Processen - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
17-09-2015 |
Interne Auditor Pro - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
10-09-2015 |
BRC Global Standard-Food Safety - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
07-09-2015 |
Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
04-09-2015 |
Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
03-09-2015 |
Toegepaste Microbiologie voor Foodmanagers - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
18-06-2015 |
Workshop BRC7 - Antwerpen & Gent |
10-06-2015 |
Workshop BRC7 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
21-05-2015 |
Workshop BRC7 - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
19-05-2015 |
Workshop BRC7 - Antwerpen & Gent |
19-05-2015 |
Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
28-04-2015 |
Expert Course Manager in Food - Omgeving Breda, Antwerpen of Zwolle |
07-04-2015 |
Workshop BRC7 - Antwerpen & Gent |
26-03-2015 |
Interne Auditor Basis - FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany |
19-03-2015 |
Retail Tour USA & GlobalShop 2015 - Las Vegas, Los Angeles & San Francisco |
04-03-2015 |
Riskplaza Grondstoffen - FoodCampus trainingcentrum Kaatsheuvel of incompany |
02-02-2015 |
Extra workshops BRC 7 - Kaatsheuvel & Antwerpen |
17-11-2014 |
Toegepaste Microbiologie voor Foodmanagers - Omgeving Breda |
16-10-2014 |
Gevarenanalyse Grondstoffen en Processen - Omgeving Breda |
06-10-2014 |
PeQasus Specificatiebeheer - Omgeving Breda |
29-09-2014 |
International Featured Standards – Food - Omgeving Breda, Antwerpen of Zwolle of in-company |
25-09-2014 |
Cursus Allergenenmanagement - Renswoude |
22-09-2014 |
Interne Auditor Pro - Omgeving Breda |
12-09-2014 |
BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials (IOP) - Omgeving Breda |
09-09-2014 |
Cursus Voedselallergie voor Foodservice - Nieuwegein |
20-05-2014 |
Interne Auditor Basis - Omgeving Breda |
15-05-2014 |
Etiketteren van Voedingsmiddelen - Omgeving Breda |
24-04-2014 |
Allergenenmanagement - Renswoude |
17-04-2014 |
Interne Auditor Pro - Omgeving Breda |
26-03-2014 |
Praktisch leidinggeven voor Startende Managers in de voedingsindustrie - Omgeving Breda |
25-03-2014 |
De BRC Global Standard-Food Safety - Omgeving Breda |
21-03-2014 |
Interne Auditor Basis - Omgeving Breda |
20-03-2014 |
FoodPro bijeenkomst: onbewust consumentengedrag - Nederland - Breda |
13-03-2014 |
Workshop Food Defense - Omgeving Breda |
12-03-2014 |
BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials (IOP) - Omgeving Breda |
25-02-2014 |
Interne Auditor Pro - Omgeving Breda |
26-01-2014 |
Snoepreisje: ISM in Keulen - Keulen |
03-12-2013 |
Het nieuwe etiketteren - Omgeving Breda |
17-11-2013 |
Horeca Expo 2013 - Flanders Expo, Gent |
11-11-2013 |
Gastronomie 2013 - Jaarbeurs, Utrecht |
31-10-2013 |
Reshaping Trade in Fresh Foods - Nyenrode Business Universiteit, Breukelen |
09-10-2013 |
MVO ISO26000 en MVO Prestatieladder - Omgeving Breda en Antwerpen |
06-06-2013 |
Onbewust consumentengedrag - Heverlee (Belgium) |
16-03-2013 |
FoodPro bijeenkomst: software, procesoptimalisatie én voedselveiligheid - nog niet bekend |