Adverteren: kwaliteit & bereik

foodpro-network.nl (en foodpro-network.be) behoren sinds 2012 tot de best bezochte foodwebsites van Nederland (en België). Het onderscheidend vermogen van FoodPro Network t.o.v. andere websites is dat het zich richt op directie & managementleden uit de voedingsindustrie. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die binnen hun expertise of adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken.

FoodPro Network brengt sinds 2012 dagelijks nieuws en actualiteiten uit de voedingsindustrie. Dit doen wij online, via onze digitale nieuwsbrief en onze LinkedIn-groep speciaal gericht op professionals uit de voedingsindustrie met meer dan 8.000 deelnemers in Nederland.

Ook voor bedrijven die zich juist richten op de voedingsindustrie zijn wij sinds 2012 een belangrijke strategische partner. Wij bieden tal van mogelijkheden om te adverteren en professionals uit de voedingsindustrie te bereiken. Dit kan doormiddel van een content partnership, campagne of bannering. Een overzicht van onze bestaande partners ziet u aan de rechterzijde van de website. Het gros van hen is al sinds de start van FoodPro Network bij ons en zeer tevreden over de exposure en de resultaten. Wij garanderen onze partners een nieuwsplatform voor de voedingsindustrie op niveau: tenminste 80% van ons bestand is als decisionmaker actief in de voedingsindustrie.

Bereik: www.foodpro-network.nl
> Nieuwsbrief / E-mailbestand op directie & managementniveau

>  LinkedIn-groep met meer dan 8.000 deelnemers

> Open en click rates nieuwsbrief zijn ver boven het landelijke gemiddelde

Meer weten over een mogelijke samenwerking of partnership? Neem contact met ons op om uw doelgroep binnen de voedingsindustrie daadwerkelijk te bereiken! 

 

 

“Beste lead generende platform in de voedingsindustrie, FoodPro Network brengt ons direct- en indirect in contact met decision makers uit de voedingsindustrie. Met name de FoodPro nieuwsbrief en het LinkedIn kanaal zijn voor ons succesvol” - Air Liquide

 

 

Wij zijn sinds 2016 ook actief in Vlaanderen: www.foodpro-network.be