Vooraadbeheer en traceability in de AGF met Aptean Food & Beverage ERP

wanneer? 11 mei 2021 16:00
waar? Webinar
kosten? Gratis

Meer dan ooit is het belangrijk dat je als AGF-bedrijf digitaal kunnen werken. Juist nu willen we blijven voldoen aan de eisen en wensen van de consument en de retailer. We willen op afstand volledig en juist inzicht in wat er gebeurt, en kunnen communiceren en samenwerken met elkaar. En hoe vlieg je andere uitdagingen in de sector aan, zoals partijadministratie en traceability?

 

Op dinsdag 11 mei om 16.00 uur ben je van harte welkom een online demonstratie specifiek voor bedrijven in de AGF-sector te volgen, zodat je kennis kunt maken met het belang van digitalisering en de software oplossing Aptean Food & Beverage ERP. Van leveringsschema's en producttracering tot voorraadbeheer, veel van jouw processen kunnen efficiënter en nauwkeuriger worden uitgevoerd met behulp van technologie. Het is echter niet zo eenvoudig als het installeren van de software en het uitvoeren van een programma. Je hebt een oplossing nodig die past bij de AGF-sector en die volledig is geïntegreerd met jouw bedrijf.

 

Tijdens dit webinar leer je meer over:

  • Hoe belangrijk digitalisering in deze tijd is;
  • De software oplossing Aptean Food & Beverage ERP, specifiek voor AGF-bedrijven;
  • Demo: Voorraad, costing, tracking & tracing.

 

Benieuwd hoe Aptean Food & Beverage ERP je helpt je bedrijfsprocessen te optimaliseren en dus efficiënter te werken? Meld je dan hier aan. Tot dan!

 

 

Bron: Schouw Informatisering from Aptean - partner FoodPro NetworkSpotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?