Training IFS PIA

wanneer? 21 april 2022 09:00
waar? Alkmaar & Kaatsheuvel
kosten?

Productintegriteit is een onderwerp wat de afgelopen jaren steeds belangrijker wordt. Voedselfraude is een stukje van deze productintegriteit, maar dat is zeker niet alles. Het IFS PIA protocol is in april 2019 uitgekomen en wordt ondersteund door zowel Albert Heyn, Jumbo als Superunie. Voor het voeren van de claim “Varken van Morgen” is het vereist dat een IFS PIA assessment is uitgevoerd met een goed resultaat.

 

Dit assessment gaat veel verder en dieper dan we tot nu toe gewend zijn. Product integriteit, maar ook data integriteit wordt geborgd door implementatie van dit protocol. In dit proces wordt de gehele keten van inkoop van grondstoffen en verpakkingsmateriaal tot en met de verkoop van eindproducten. Alle risico’s op het gebied van integriteit worden systematisch geïdentificeerd en aantoonbaar geborgd.

 

Tijdens de training IFS PIA maken we duidelijk hoe groot de impact van dit protocol op uw bedrijfsvoering en management is. Aanvullende risicoanalyses, beheersmaatregelen en monitoringsactiviteiten zullen worden besproken en geoefend tijdens deze training. U leert de risico’s op integriteit in kaart te brengen en te beheersen. (Zowel intern als in de keten)

 

Doel

Het doel van deze training is uw kennis van productintegriteit en de IFS PIA standaard te verhogen. Door deze training bent u in staat om de IFS PIA te interpreteren en daardoor deze te implementeren in uw organisatie.

 

Inhoud

  • Productintegriteit, wat is dat nu eigenlijk?
  • IFS PIA, we bespreken deze norm uitgebreid en oefenen met de implementatie.
  • IFS PIA vergeleken met de GFSI-normen en AH PIA.
  • Hoe gaat het auditproces IFS PIA. (Van voorbereiding door de auditor tot scoring)

 

21-04-2022 - Alkmaar
24-06-2022 – Kaatsheuvel

 

Meer informatie en inschrijven

 

 

Bron: KTBA - partner FoodPro NetworkSpotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?