Opleiding tot Lead Auditor FSSC 22000 V5.1 / ISO 22000

De Lead Auditor training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leveranciersaudits, interne en externe audits, leiding geeft aan auditoren en auditteams, auditvaardigheden wilt verbreden en uitdiepen of medewerkers en managers die een voedselveiligheidsmanagementsysteem opstellen of onderhouden.

De training geeft u inzicht in de inhoud en samenhang van FSSC 22000 v5.1 inclusief ISO 22000 en ISO/TS22001-1, het praktisch gebruik van deze normen als auditor, een planmatige aanpak van audits met een auditteam, inclusief voorbereiding, hoe u auditgesprekken effectief uit kunt voeren binnen een specifiek tijdsframe, rapporteren van resultaten en tekortkomingen en beoordelen van correcties.

Om zich voor te bereiden op de training is praktische ervaring met HACCP, managementsystemen en voedselveiligheid gewenst, een goed begrip van de Engelse taal is vereist, u wordt verwacht dat u de voorbereidingssyllabus bestudeerd en de opdrachten uitvoert vóór de aanvang van de training. De totale studiebelasting is ruim 40 uur, exclusief opdrachten en voorbereidingswerk.

Wat levert de training u op?

  • Inzicht in de inhoud en samenhang van FSSC 22000 v5.1 inclusief ISO 22000 en ISO/TS22001-1;
  • Het praktisch gebruik van deze normen als auditor;
  • Een planmatige aanpak van audits met een auditteam, inclusief voorbereiding;
  • Hoe u auditgesprekken effectief uit kunt voeren binnen een specifiek tijdsframe;
  • Rapporteren van resultaten en tekortkomingen;
  • Beoordelen van correcties.

Details training:

Deze training bestaat uit meerdere sessies:

14 t/m 16 Maart 2023

21 t/m 23 Maart 2023

Locatie: NH- Rijnhotel, Arnhem

Kosten: € 2.795,-

Examen en certificaat

Deze training is gecertificeerd door de IRCA (international Register of Certificated Auditors) onder registratienummer 2108. U kunt zich, na het behalen van het van het certificaat, registreren in het Auditor Certification Scheme van het IRCA. Er wordt een 100% aanwezigheidsplicht gesteld door IRCA.

De totale studiebelasting is ruim 40 uur, exclusief opdrachten en voorbereidingswerk. De Lead Auditor training wordt afgesloten met het officiële IRCA examen.

CQI & IRCA gecertificeerde training

Deze LRQA training voldoet aan de formele trainingseisen van CQI & IRCA.

 

 

Bron: LRQA - partner FoodPro Network