Partners

Wij hebben momenteel:

- 12.000 actieve e-mailadressen binnen de voedingsindustrie

- Minimaal 80% daarvan is decision maker in de voedingsindustrie (garantie)

- Meer dan 9.000 volgers in onze LinkedIn groep

Daarnaast worden berichten vaak tientallen keren gedeeld!

foodpro-network.nl (en foodpro-network.be) behoren sinds 2012 tot de best bezochte foodwebsites van Nederland (en België). Het onderscheidend vermogen van FoodPro Network t.o.v. andere websites is dat het zich richt op directie & managementleden uit de voedingsindustrie. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die binnen hun expertise of adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken.

FoodPro Network brengt foodprofessionals de laatste ontwikkelingen in binnen en buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten over food. Dit gebeurt via (reactie) op nieuwsartikelen, het plaatsen van eigen social media & statusupdates en een forum om actief verder te discussiëren.

Ook voor bedrijven die zich juist richten op de voedingsindustrie zijn wij sinds 2012 een belangrijke strategische partner. Wij bieden tal van mogelijkheden om te adverteren en professionals uit de voedingsindustrie te bereiken. Dit kan doormiddel van een content partnership, campagne of bannering. Een overzicht van onze bestaande partners ziet u aan de rechterzijde van de website. Het gros van hen is al sinds de start van FoodPro Network bij ons en zeer tevreden over de exposure en de resultaten. Wij garanderen onze partners een nieuwsplatform voor de voedingsindustrie op niveau: tenminste 80% van ons bestand is als decisionmaker actief in de voedingsindustrie.

FoodPro is de portal voor en door food professionals. Op verzoek van diverse professionals en ondernemers uit de voedingsindustrie is deze nieuws- en kennisportal voor de voedingsindustrie in 2012 opgericht. Minimaal 80% van ons bestand heeft een directie en/of managementfunctie binnen de voedingsindustrie. Dit is een grens die wij continu bewaken om de kwaliteit te blijven garanderen.

Meer weten over een mogelijke samenwerking of partnership? Neem contact met ons op om uw doelgroep binnen de voedingsindustrie daadwerkelijk te bereiken! 

 

“Beste lead generende platform in de voedingsindustrie, FoodPro Network brengt ons direct- en indirect in contact met decision makers uit de voedingsindustrie. Met name de FoodPro nieuwsbrief en het LinkedIn kanaal zijn voor ons succesvol” - Air Liquide

Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?