Wat staat er hoog op de agenda van de voedingsmiddelenindustrie?

Om voorop te blijven lopen in de voedings- en drankensector en een gezonde winst te behouden, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Er verandert veel, en continu. Van stijgende kosten, duurzaamheidsuitdagingen en groeiende arbeidstekorten tot allerlei opkomende technologieën.

 

Maar wat ziet de sector als de 5 grootste uitdagingen op dit moment? Wat zijn de strategische prioriteiten van succesvolle organisaties? En wat is de impact van digitale transformatie? Daar deed marktonderzoeksbureau IDC onderzoek naar in opdracht van Aptean, onder ruim 650 voedings- en drankenbedrijven wereldwijd.

 

Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan een interactief webinar op 2 november 2022 om 15.00 uur. Tijdens de sessie gaan we samen met Jolijn Zwart-van Kessel, Innovation Lead Circular Agrifood van Foodvalley, in op de uitkomsten van het onderzoek en delen wij relevante kennis en best practices van de Nederlandse en Belgische markt in relatie tot het trendrapport. Wat speelt er in de sector en waar gaat de voedings- en drankenmarkt naar toe?
 

Bekijk het programma en schrijf u gratis in

 

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network