Praktisch Leidinggeven voor Startende Managers

Praktisch Leidinggeven voor Startende Managers
Leidinggeven is een vak apart. Om uw medewerkers goed te kunnen begeleiden en sturen hebt u een scala aan vaardigheden nodig. In eerste instantie is leidinggeven het verbeteren van de motivatie van uw medewerkers om hen tot betere prestaties aan te moedigen. Uw stijl moet variëren van regelend tot coachend en van probleemoplossend tot het voorzien en voorkomen van ongeregeldheden. Om deze vaardigheden te ontwikkelen krijgt u in de training ‘Praktisch Leidinggeven voor Startende Managers’ een flink aantal praktisch toepasbare handvatten aangereikt.


Doel
Na afloop van deze training bent u bekend met verschillende stijlen van leidinggeven. U kunt de persoonlijkheden van uw medewerkers beter inschatten en hierop inspelen. Uw vaardigheden op het gebied van motiveren en delegeren zijn verbeterd. U ontwikkelt uw sociale en communicatieve vaardigheden verder.


Inhoud
• Verschillende stijlen van leidinggeven
• Persoonlijke motivatie van uw medewerkers
• Motiveren van en delegeren aan uw medewerkers


Ochtendprogramma
Behandeling theorie en tussendoor diverse oefeningen.


Middagprogramma
Verder uitwerken van de verschillende aangeleerde technieken, rollenspellen en aandacht voor praktijkvraagstukken waar de deelnemers tegen aanlopen. Uw praktijkvraagstukken graag 1 week voor aanvang van de training aangeven bij de trainer door deze te beschrijven en te mailen naar FoodCampus@ktba.eu.


Doelgroep
Managers in de voedingsindustrie


Locatie
FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)

Tijden
09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)
12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)
12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)
15:00 – sluiting, gratis toegang Efteling (Alleen bij training gevolgd in FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel.)
(bij in-company tijden in overleg)


Data
25-11-2015

Voor deze training is geen toetsing noodzakelijk, beoordeling van de vorderingen zal door de trainer tijdens de praktijkopdrachten direct worden teruggekoppeld. Tijdens deze training ontvangt u de syllabus ‘Praktisch Leidinggeven voor Startende Managers’.

 

€ 375,00 ex.BTW, per persoon
1 trainingsdag, doorgang bij minimaal 3 personen