HACCP-TEAMLEDEN BASIS

Het HACCP-team is het hart van het kwaliteitssysteem. De leden van het HACCP-team zetten gezamenlijk de gevarenanalyse op en bepalen hoe het kwaliteitssysteem wordt vormgegeven. Een goede samenwerking en de juiste kennis binnen uw HACCP-team is onontbeerlijk om een kwaliteitssysteem te ontwikkelen dat niet alleen certificeerbaar is, maar ook nog eens praktisch uitvoerbaar is om zodoende verbetering en groei te bereiken in uw organisatie.

 

DOEL

Het doel van deze training is het verbeteren en ‘gelijktrekken’ van de kennis op het gebied van HACCP en voedselveiligheid.

 

INHOUD

HACCP

De basisvoorwaarden

De gevarenanalyse & risico-inventarisatie

Allergenen

Uw eigen gevarenanalyse en risicobeoordeling wordt samen met uw HACCP-team verder onder de loep genomen.

Door de keuzes te bespreken ontstaat de discussie (onder begeleiding van de trainer) zoals die binnen een HACCP-team gevoerd moet worden.

 

PROGRAMMA

Hoe werkt het HACCP-systeem en de gevarenanalyse en hoe zet je deze op? Welke keuzes zijn gemaakt bij het opzetten van de gevarenanalyse van uw bedrijf en waarom? Uw eigen gevarenanalyse en risicobeoordeling wordt door uw HACCP-team onder de loep genomen. Door kritische vragen van de trainer en het eigen team komen de nodige vragen en antwoorden naar boven. Wij verzoeken u om een beschrijving van uw werkwijze en uw eigen gevarenanalyse minimaal 1 week vooraf te mailen naar FoodCampus@ktba.com.

 

LOCATIE

Deze training wordt uitsluitend incompany gegeven omdat het een training voor uw gehele HACCP-team betreft. Genoemde datum is fictief. Tijden in overleg met opdrachtgever.

 

TIJDEN

In overleg met de opdrachtgever.

 

Voor actuele inschrijfdata en meer info over deze training?

Kijk op foodcampus.eu